background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Καταδικασμένοι ουραγοί Θύελλα και Καλάβρυτα

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Μόνιμοι …κάτοικοι στις τελευταίες δυο θέσεις της βαθμολογίας είναι η Θύελλα Αιγίου με την ΑΕ Καλαβρύτων, αφού η μεν Θύελλα έχει ξεχάσει τη νίκη από την 2η αγωνιστική, η δε ΑΕ Καλαβρύτων δεν την έχει γευτεί καθόλου στο φετινό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε ήδη ο β΄ γύρος και η συγκομιδή παραμένει πενιχρή στα σωματεία της περιοχής μας, τα οποία μάλιστα θα συναντηθούν την ερχόμενη αγωνιστική στα Καλάβρυτα, για την μεταξύ τους μάχη στον β΄ γύρο.

…Μονοψήφιοι επίσης Δαβουρλής και Αετός Ρίου

Εκτός από τους δυο ουραγούς, έχουμε επίσης τον Δαβουρλή και τον Αετό Ρίου, που ακόμα δεν έχουν πιάσει την …βάση. Παραμένουν σε μονοψήφιο αριθμό πόντων, με την απόσταση από τα σωματεία που προηγούνται όλο και να μεγαλώνει. Στο μεταξύ τους παιχνίδι του α΄ γύρου είχαν τελειώσει ισόπαλοι 1-1 και πλησιάζει να βρεθούν πάλι απέναντι την 15η αγωνιστική με γηπεδούχο αυτή τη φορά τον Δαβουρλή.

Νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές η Αιγείρα / Ακράτα

Επιτέλους ήρθαν οι τρεις βαθμοί της νίκης για την Αιγείρα / Ακράτα, ύστερα από πέντε άκαρπες αγωνιστικές που σημαδεύτηκαν από δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ότι θα μπορούσε το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας να είχε πάρει κάτι περισσότερο από αυτά τα παιχνίδια, είναι ένα θέμα υποθετικό και θεωρητικό. Το γεγονός είναι ότι απομακρύνθηκε αρκετά από την πρώτη τετράδα και περιμένει με τον νέο προπονητή Φίλιππο Σχοινά την ανάκαμψη και την αναρρίχηση στις ψηλότερες θέσεις.

Παίζει Kύπελλο με την ΑΕ Καλαβρύτων

Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος και τη νίκη 5-3 σε βάρος της Θύελλας, αύριο η Αιγείρα / Ακράτα θα υποδεχτεί την άλλη ομάδα της περιοχής μας ΑΕ Καλαβρύτων στο πλαίσιο της β΄ φάσης κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι «κίτρινοι» βλέπουν σοβαρά και τα παιχνίδια Kυπέλλου, λογαριάζοντας να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, με τη βοήθεια φυσικά και μιας βατής κλήρωσης.
Στο +2 ο Αρης Πατρών

Ο Αρης πέρασε εύκολα από το Ρίο 4-0 τον Αετό και βρέθηκε πάλι μόνος του στην κορυφή του 2ου ομίλου, αφού το ντέρμπι Κεραυνός – Πάτραι δεν ανέδειξε νικητή (1-1), βρίσκοντας έτσι οφελημένο τον Αρη.

Με το ξεκίνημα του β΄ γύρου επιστρέφουμε όμως στα δύσκολα και ο Αρης καλείται να αντιμετωπίσει τώρα το Πάτραι, ενώ πολύ κοντά ακολουθεί και το άλλο παιχνίδι που είχε χάσει βαθμούς, με τον Εθνικό Πατρών.

Εχασε μετά από επτά νίκες ο Αχαϊκός είναι όμως στην 4άδα

Το απίστευτο σερί επτά νικών του Αχαϊκού φρέναρε στο Προάστειο, εκεί που γνώρισε την ήττα 0-3 από τη Νίκη.
Οι 21 μαζεμένοι βαθμοί όμως κράτησαν τον Αχαϊκό στην πρώτη προνομιούχο 4άδα, απειλούμενος περισσότερο τώρα από Νίκη Προαστείου, Αιγείρα / Ακράτα και Εθνικό Πατρών που ακολουθούν.

Αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια ο Πήγασος

Με 4 νίκες και δυο ισοπαλίες ο Πήγασος, έχει φτάσει έτσι ξαφνικά στους 18 βαθμούς αφήνοντας για τα καλά τους ουραγούς πίσω από την …πλάτη του. Υποδέχεται την ερχόμενη αγωνιστική την Νίκη Προαστείου κι αν δεν χάσει και από εκεί, θα μιλάμε για μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα, μετά τον Αχαϊκό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr