background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παίζουν εντός έδρας για τη νίκη

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ – ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ένα παιχνίδι έχει οριστεί για τον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας και είναι η συνάντηση στην Ακράτα ανάμεσα στην Αιγείρα / Ακράτα και τον πρωτοπόρο Αρη Πατρών.
Πολύ μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας για τους γηπεδούχους και την ομάδα του Φίλιππου Σχοινά, αφού θα βρουν απέναντί τους το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης Αρη Πατρών, που πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να χάσει βαθμούς.

Για την Αιγείρα / Ακράτα αυτή η συνάντηση αποτελεί ένα κίνητρο για να τεστάρει τις δυνάμεις της και να «φρενάρει» την …αμαξοστοιχία του Αρη.

Σάββατο τα υπόλοιπα παιχνίδια με την Θύελλα Αιγίου να συγκρούεται στο γήπεδο Πλαστήρα με τον Δαβουρλή, παιχνίδι που θέλουν και οι δυο ομάδες για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Ενδεχόμενη νίκη της Θύελλας θα την φέρει στους επτά βαθμούς μαζί με τον Δαβουρλή.

Παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει κάτι έχει και η ΑΕ Καλαβρύτων, που θα μετακινηθεί στο Ρίο για την αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στον Αετό. Οι γηπεδούχοι προηγούνται δυο βαθμών της ΑΕΚ και στον α΄ γύρο είχαν πάρει ισοπαλία στα Καλάβρυτα 1-1.

Το βράδυ του Σαββάτου (18:00) θα παίξουν στο Κάνιστρας ο 2ος της βαθμολογίας ΑΠΣ Πάτραι με τον 4ο Αχαϊκό που μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις.

Ο Κεραυνός τυπικά γηπεδούχος στο Κάνιστρας θα σταθεί απέναντι στον Πήγασο που διατηρεί το αήττητο για επτά συνεχείς αγωνιστικές με πέντε νίκες – δυο ισοπαλίες.

Ντέρμπι περιμένουμε στο Προάστειο ανάμεσα στη Νίκη και τον Εθνικό Πατρών που ισοβαθμούν στους 22 πόντους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr