background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παρέλαση… κάνουν τα σωματεία πίσω από τον Αρη Πατρών

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Με διαφορά ασφαλείας ο πρωτοπόρος Αρης συνεχίζει να φέρει το ρόλο του φαβορί, ύστερα μάλιστα και την εύκολη επικράτησή του 3-0, στο λεγόμενο ντέρμπι απέναντι στο Πάτραι.
Πρόσωπο του αγώνα ο Μίλτος Μητρόπουλος που είχε δικά του και τα τρία γκολ του Αρη.
Ξέφυγε στο +5 τώρα ο Αρης Πατρών από Πάτραι και ποιος τον πιάνει.

«Τρώγονται» ακόμα έξι ομάδες για την πρώτη τετράδα

Βασικά μέσα από τα ντέρμπι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, χωρίς όμως να λείπουν και κάποια απρόοπτα, σε παιχνίδια που διαγράφονται οι εκπλήξεις.
Για παράδειγμα στην 13η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε, είδαμε τον Κεραυνό να προηγείται δυο φορές του Αχαϊκού και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο 2-2.
Επίσης ο Πήγασος υποχρέωσε σε ήττα τη Νίκη Προαστείου, ενώ δύσκολα πήραν τις νίκες ο Εθνικός 2-1 τον Δαβουρλή και η Αιγείρα / Ακράτα με το ίδιο σκορ τον Αετό Ρίου.

Χέρι – χέρι ακολουθούν τον Αρη τα άλλα σωματεία

Πίσω από τον πρωτοπόρο Αρη βρίσκεται το Πάτραι με 27 βαθμούς, ο Κεραυνός με 26, ο Αχαϊκός με 25, η Αιγείρα / Ακράτα με 24 βαθμούς.
Μια σειρά από ομοιόμορφα «σκαλοπάτια» οδηγεί στην κορυφή και στον θρόνο του Αρη, χωρίς να θέτουμε εκτός μάχης τα αμέσως επόμενα σωματεία που ακολουθούν.
Είναι με 22 βαθμούς Νίκη Προαστείου και Εθνικός Πατρών και στους 21 ο Πήγασος.

Χαώδη η διαφορά από τις τελευταίες 4 θέσεις

…Κολλημένοι στην ουρά της βαθμολογίας είναι τέσσερις ομάδες με μονοψήφιο αριθμό πόντων, με τις δυο τελευταίες να εκπροσωπούν την περιοχή μας.
Είναι με 4 βαθμούς Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων, στους 6 βαθμούς ο Αετός Ρίου και στους 7 ο Δαβουρλής.
Λογικό είναι να μην υπάρχει ελπίδα για play off σε αυτές τις 4 ομάδες, μόνο να ετοιμάζονται από τώρα για τα playout που θα ακολουθήσουν στο φινάλε του πρωταθλήματος με τις ομάδες του πρώτου ομίλου.

Πρώτη νίκη η ΑΕ Καλαβρύτων

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕ Καλαβρύτων, που συνέπεσε με την …τυχερή 13η αγωνιστική κόντρα στην Θύελλα Αιγίου.
Άσχετα από το τελικό 2-1 υπέρ της ΑΕΚ, εκείνο που μετράει περισσότερο σε αυτή τη χρονική περίοδο, είναι να πάρουν και τα δυο σωματεία πράγματα από τα περιθώρια βελτίωσης που σίγουρα έχουν, ενώ καλό θα είναι να προβούν σε κάποια ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο που φτάνει.
Τα μέχρι τώρα ποσοστά τους είναι πολύ πενιχρά με μόλις μια νίκη, όπως συμβαίνει και με τον Αετό Ρίου που τους προηγείται με +2 βαθμούς.
Το κακό για τις τελευταίες δυο ομάδες της περιοχής μας είναι ότι δεν έχουν πάρει καλά αποτελέσματα ούτε από τις ομάδες που επίσης διαθέτουν μονοψήφιο αριθμό πόντων.
Απομένουν ακόμα εννέα αγώνες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και περιμένουμε τις εξελίξεις στις πρώτες και τελευταίες θέσεις.

Έρχεται το ντέρμπι με Αρη για την Αιγείρα / Ακράτα

Στην Ακράτα είδαμε τη Νίκη Προαστείου να γνωρίζει την ήττα, ενώ να φεύγουν με ισοπαλία Πάτραι και Εθνικός Πατρών. Η Αιγείρα / Ακράτα δεν είχε την καλύτερη απόδοση στη νίκη της 2-1 σε βάρος του Αετού Ρίου, περιμένουμε όμως να …μεταμορφωθεί στο ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον Αρη. Να επαναλάβει την καλή απόδοση που είχε και στα άλλα ντέρμπι, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο και το μεγάλο φαβορί Αρη Πατρών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr