background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Υψώνουν ανάστημα οι «μικρομεσαίοι»

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Η ΑΒΥΘΟΣ

Ο Αστέρας Λεοντίου βρέθηκε στην κορυφή μετά τις αποτυχίες από την ΑΕ Αρόης και τον Απόλλωνα Αιγίου.

Ο Ηρακλής με την επιστροφή του Μπάμπη Φούτζουλα γίνεται άλλη ομάδα με τα ποσοστά στην επίθεση να λαμβάνουν άλλες διαστάσεις, απειλεί με τη σειρά του να στριμωχτεί στις πρώτες θέσεις.
Οι δυο συνεχόμενες ήττες του Απόλλωνα Αιγίου που σαν νεοφώτιστος είχε διάγει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα τον έφεραν στην 2η θέση και επιφυλάσσεται για τα καλύτερα μελλοντικά.
Η ΑΕ Αρόης έβγαλε μερικές αδυναμίες της στην φόρα και ο Φοίνικας / Ζήρια που την «καθάρισε» 4-1, άνοιξε διάπλατα την πόρτα της αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Πάλι στα εύκολα «κόλλησε» η ΑΕ Αιγίου

Κάτι δεν πάει καλά με την ΑΕ Αιγίου. Μπορεί να υποτιμά τον αντίπαλο, μπορεί το ποσοστό ατυχίας να είναι υψηλό, σαν αποτέλεσμα όμως έχασε ακόμα ένα δικό της παιχνίδι, δεχόμενη την ισοφάριση από τους Πετεινούς 1-1 στις καθυστερήσεις.

Για 4η φορά ο Αχιλλέας χάνει βαθμούς στις καθυστερήσεις

Έχουν λόγο να τα βάζουν με την τύχη τους στις Καμάρες, αφού το γκολ που δέχτηκαν από την Πάτρα 2005 (1-1) στις καθυστερήσεις του μεταξύ τους αγώνα, δεν συνέβη για πρώτη φορά.
Το κακό είχε ξεκινήσει στο παιχνίδι με την ΑΕ Αρόης 2-1 στο …90φεύγα, συνεχίστηκε με την Αβυθο 1-2 πάλι στις καθυστερήσεις και 1-1 με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα στην Αγυιά.
Στο σωματείο των Καμαρών κρατάνε την μέχρι τώρα θετική εκτός έδρας πορεία και στοχεύουν να είναι προσεκτικοί με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Στο φινάλε «πληγώθηκε» και η ΑΕ Αιγίου

Η ανοδική πορεία της ΑΕ Αιγίου καθυστέρησε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Πετεινούς. Αφού δεν αξιοποίησε τις δικές της φάσεις το ιστορικό Αιγιώτικο σωματείο, δέχτηκε την ισοφάριση από τους γηπεδούχους στο φινάλε, αφήνοντας έτσι στο Σαραβάλι δυο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Φοίνικας / Ζήρια είχε την νίκη της αγωνιστικής

Την 3η τους εκτός έδρας νίκη πανηγύρισαν στον Φοίνικα / Ζήρια, που δεν ήταν με οποιοδήποτε σωματείο, αλλά με την πρωτοπόρο ΑΕ Αρόης. Η επικράτηση 4-1 σκόρπισε χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας του Θανάση Νταγιούκλα, αφού η επιτυχία συνοδεύτηκε με καλή απόδοση και ουσία.

Ακονίζουν τα «ξίφη» τους ΑΕΑ και Αστέρας

Ένα από τα δυο παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής που περιλαμβάνει αντιπάλους από την περιοχή μας, είναι αυτό στο γήπεδο Πλαστήρα. Η ΑΕ Αιγίου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Αστέρα Τέμενης, που εξακολουθεί να στερείται νίκη εκτός έδρας.
Οι γηπεδούχοι βλέπουν το παιχνίδι σαν μια ευκαιρία να κερδίσουν χαμένο έδαφος, οι φιλοξενούμενοι να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη.

Η Αβυθος της …ανατροπής

Πήρε το παιχνίδι στην Ζήρια με ανατροπή, το ίδιο έκανε και στις Καμάρες, αλλά και την περασμένη Κυριακή στην Αβυθο. Το 0-2 του Πανιώνιου / Αχιλλέα, το γύρισε σε υπέρ της 3-2 μέσα σε 11 λεπτά. Η ομάδα του Αλέξη Σπυρόπουλου συνεχίζει να δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στους αντιπάλους, που έχουν πλέον αρχίσει να την βλέπουν με ιδιαίτερη προσοχή.

Οι σκόρερς στον 2ο όμιλο

8 γκολ Λόλης ΑΕ Αρόης
7 γκολ Ραυτόπουλος ΑΕ Αρόης
7 γκολ Λαλιώτης Απόλλων
7 γκολ Τέρπος Φοιν./Ζήρια
7 γκολ Κουμπέτσος Αβυθος
7 γκολ Σκέμπι Παν./Αχιλλέας
6 γκολ Βιολιτζής Απόλλων Εγλ.
6 γκολ Βογιατζής Ηρακλής
5 γκολ Ευθυμίου Αβυθος
5 γκολ Γ. Μαρής Απόλλων
5 γκολ Χ. Μαρής Απόλλων
5 γκολ Καραΐνδρος Φοιν./Ζήρια
5 γκολ Μάλλιαρης ΑΕ Αρόης
5 γκολ Θεοδωρόπουλος ΑΕ Αρόης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr