background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μειώνεται η απόσταση από την Κόρινθο

ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Δυο ισοπαλίες στα δυο τελευταία παιχνίδια για την Κόρινθο. Ύστερα από τη νίκη που είχε σε βάρος του Παναιγιάλειου στην 16η αγωνιστική, ακολούθησε η ισοπαλία 2-2 στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου και στην 18η αγωνιστική το 1-1 με την Ρόδο.

Στην ίδια διαδρομή των δυο τελευταίων αγωνιστικών, ο Παναιγιάλειος είχε δυο νίκες, όπως επίσης η Θύελλα Ραφήνας και η Ελλάς Σύρου.

Βαθμοί χάθηκαν επίσης από τον Αστέρα Βάρης, τον Παναργειακό, ακόμα και από την Μαρκό, που είχε βρεθεί στις πρώτες θέσεις.

Μελανόλευκη επιχείρηση για 3η επανάληψη στο 2Χ2

Ο Παναιγιάλειος δεν υπολογίζει την στατιστική που δεν θέλει τον γηπεδούχο να κερδίζει δυο συνεχόμενους αγώνες στην έδρα του.
Το έκανε μια φορά απέναντι στο Μεσολόγγι και τον ΑΟ Πυλίου, το έκανε και κόντρα σε Βύζαντα και Ελλάς Σύρου.
Ετοιμάζεται να το επαναλάβει για τρίτη φορά στα δυο επόμενα παιχνίδια με Ερμιονίδα και ΑΕ Μυκόνου, που είναι στο γήπεδο Αβύθου.

Μεγάλη η ισχύς στην επίθεση

Τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στον Παναιγιάλειο να βοηθήσουν επιθετικά, μόνο τυχαίοι ποδοσφαιριστές δεν είναι. Τόσο ο Ανδρέας Τσίπρας, όσο και ο Σωτήρης Πίσπας, αναμένεται να συμπληρώσουν μια τετράδα «φωτιά» μαζί με Φωκαΐδη και Μακρή.

Αμφίβολος ο Βασίλης Φλώρος

Τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή ο Φλώρος (διάταση) που ήρθε στον Παναιγιάλειο από τον Παναργειακό και σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις, πολύ δύσκολα θα υπολογίζεται από τον Νίκο Μανούρα για την ερχόμενη αγωνιστική.
Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Τακίδης, όμως σε ποιο ήπια μορφή και λογικά θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Παίκτες που έπαιζαν σε γήπεδο με φυσικό χόρτο, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον τεχνικό χλοοτάπητα στις πρώτες μέρες προσαρμογής τους με το γήπεδο της Αβύθου.

Σε χαμηλά ποσοστά επιτυχιών κινείται η Ερμιονίδα

Η επόμενη αντίπαλος του Παναιγιάλειου έχει όλες κι όλες τρεις νίκες ύστερα από 18 αγώνες. Μάλιστα η μια είναι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε βάρος του Παναιγιάλειου (1-0), γεγονός που δίνει στον Αιγιώτικο Σύλλογο ακόμα ένα κίνητρο για να πάρει την άτυπη ρεβάνς.

Επίσης στην έδρα της έχει επικρατήσει 4-1 σε βάρος του Μεσολογγίου και εκτός έδρας 3-1 απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου.
Εκτός έδρας είναι και οι δυο ισοπαλίες της με Εράνη και Ιάλυσο με σκορ 1-1.

Σε καλό …φεγγάρι η Θύελλα Ραφήνας

Έχει πάρει σειρά για ένα μεγάλο σερί επιτυχιών η Θύελλα Ραφήνας, που μετράει επτά συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα την Κυριακή αγωνίζεται στην έδρα της με τον Πανελευσινιακό και πολύ πιθανόν είναι να παραμείνει στα τρίποντα.

Πόσο θα αντέξει …καβάλα στην επιτυχία η ομάδα της Ραφήνας, αυτό θα το δούμε τις επόμενες αγωνιστικές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr