background img
banner
banner

Με φοβερό γκολ ο Τσίπρας έδιωξε το άγχος στον Παναιγιάλειο

2-0 ΤΗΝ ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ 

Αυτή την φορά δεν γίναμε στο ίδιο έργο θεατές στο γήπεδο της Αβύθου. Η ΑΕ Μυκόνου απείλησε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου να ισοφαρίσει το γκολ πέναλτι του Μακρή, για να μας θυμίσει περιπτώσεις Εράνης και Ερμιονίδας.

Ο Παναιγιάλειος που ανέβηκε μετά το 60΄ είχε ακόμα ένα πανέμορφο γκολ, όπως έχουμε δει αρκετά στο φετινό πρωτάθλημα, με άπιαστο σουτ του Τσίπρα στο 67΄ για το 2-0 και την επαναφορά της ηρεμίας στο μελανόλευκο στρατόπεδο.

Ανοίγει δρόμο νίκης το γρήγορο γκολ στο 11΄

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Παναιγιάλειος, με σκοπό να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο πριν βρει τα πατήματά του στο γήπεδο της Αβύθου. Είχε ταχύτητα στις επιθέσεις του και σε μια από αυτές ο Πίσπας ανατράπηκε στην περιοχή της Μυκόνου από τον Αρκούδα. Πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει επιτυχώς ο πρώτος σκόρερ του Παναιγιάλειου Βαγγέλης Μακρής στο 11΄ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ως αντίδραση είχαν δυο διαγώνια σουτ του Σπυρόπουλου στο 22΄και στο 26΄, που απέκρουσε ο Χάμος.

Πολύ κοντά στο 2-0 στο 32΄

Ο Σανδραβέλης μπαίνει μόνος στην περιοχή και προτιμά να σπάσει παράλληλα την μπάλα αντί να τελειώσει την φάση μόνος του. Οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ και στη συνέχεια από την πάσα του Φωκαΐδη στον Μακρή, ο τερματοφύλακας Διαμαντής απέκρουσε σωτήρια.

Στις καθυστερήσεις μακρινό σουτ του Μουρίκι κατέληξε άουτ.

Δυο αναγκαστικές αλλαγές ο Νίκος Μανούρας

Στην συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Κοντοχρήστος αναγκάστηκε να αφήσει την θέση του στον Κίτο λόγω τραυματισμού, ευτυχώς όπως μάθαμε στο φινάλε όχι ιδιαίτερα σοβαρού.

Το κακό επαναλήφθηκε και στο ξεκίνημα του β΄ μέρους όταν ο Πίσπας άφηνε την θέση του για τον Βασίλτση στο 49΄.

Επιθετική πρωτοβουλία της Μυκόνου στις αρχές του β΄ ημιχρόνου.

Κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο 15λεπτο του β΄ μέρους η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, που πήρε γήπεδο με την οπισθοχώρηση του Παναιγιάλειου και κινήθηκε αποφασιστικά για την ισοφάριση.

Είχε στο 51΄ κεφαλιά του Σπυρόπουλου που απέκρουσε ο Χάμος και τεράστια ευκαιρία στο 57΄ όταν το πλασέ του Σπυρόπουλου από πολύ κοντά, απομάκρυναν πάνω στην γραμμή Τακίδης και Μαυρόπουλος.

Νωρίτερα στο 56΄ από καλή θέση ο Σανδραβέλης είδε τον Διαμαντή να μπλοκάρει το χλιαρό σουτ που επιχείρησε.

Ο Τσίπρας έδιωξε τα …μαύρα σύννεφα

Η αλλαγή σκηνικού στην επανάληψη είχε απλώσει την ανησυχία στον πάγκο και την κερκίδα της Αβύθου.

Ήρθε όμως ο Ανδρέας Τσίπρας με την κλάση που τον διακρίνει, να σημειώσει ένα καταπληκτικό γκολ και να χτίσει την διαφορά ασφαλείας που είχε ανάγκη σε αυτό το χρονικό σημείο ο Παναιγιάλειος.

Αποθέωση στο φινάλε

Η αγωνία για την εξέλιξη του αγώνα έδωσε την θέση της στον θρίαμβο ύστερα από το 2-0 και την διατήρηση αυτού του σκορ μέχρι το φινάλε.

Το εντυπωσιακό σερί στην Αβυθο σε συνεχόμενα διπλά παιχνίδια συνεχίστηκε για 3η φορά και χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους φιλάθλους.

Παναιγιάλειος: Χάμος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Μακρής, Πίσπας (49’ Βασίλτσης), Κοντοχρήστος (45’ Κίτος), Σανδραβέλης, Λουκάς, Τσίπρας (70’ Λιάτος)

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε (79’ Ράγια), Κορτσιάμ, Ιωσηφίδης, Αρκούδας, Ζγκούρι, Μουρίκι, Παπαδόπουλος, Γκούφας (72’ Καλογεράς), Πάγια


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr