background img
banner
banner

Ο Αιγιαλέας Άγγελος Γεωργουδάκης με τους «Μαχητές» στο Survivor

Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ

Μετά τον Τάκη Καραγκούνια, ένας ακόμη ο Αιγιαλέας μπήκε στο Survivor και στους Μαχητές. O λόγος για τον 21χρονο Άγγελο Γεωργουδάκη, αθλητή Πολεμικών Τεχνών με αθλητικό παρελθόν πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Κατέχει πτυχίο ναυαγοσώστη, έχει ασχοληθεί με την καλλισθενική άσκηση, την πυγμαχία, το krav maga, την ξιφασκία, την τοξοβολία και έχει ασχοληθεί και με τις καταδύσεις.

Με την εμπειρία που αποκόμισε με την κατάταξή του στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας, θεωρεί πως τα παρκούρ του Άγιου Δομίνικου δεν θα τον δυσκολέψουν.
«Έχουν κάνει όλοι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Κάλεσαν σε ομαδικό παιχνίδι έναν μονομάχο», δηλώνει ο 21χρονος Αιγιώτης μέσα από το σχετικό τρέιλερ.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης έχει κατακτήσει και τον τίτλο «Handsome Ambassador» στα Εθνικά Αντρικά Καλλιστεία του 2022. Να συμπληρώσουμε, ότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Λόγγου με την παράταξη “Αιγιάλεια Τώρα” του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Δεν τον τρομάζουν οι δυσκολίες

Ο 21χρονος είναι σίγουρο ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των συμπαικτών του και του τηλεοπτικού κοινού, τόσο λόγω του χαρακτήρα του όσο και για τις αθλητικές του επιδόσεις.
Έχοντας καταταγεί στις ειδικές δυνάμεις, έχει σκληραγωγηθεί αρκετά και έτσι δεν τον τρομάζουν οι δυσκολίες που θα προκύψουν στον Άγιο Δομίνικο. Θα βάλει τα δυνατά του προκειμένου να καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, ενώ παράλληλα πιστεύει ότι θα τα πάει πολύ καλά όσον αφορά τους στίβους μάχης.
Η καλή φυσική του κατάσταση και η προσαρμοστικότητά του σίγουρα θα τον βοηθήσουν να προχωρήσουν αρκετά μέσα στο παιχνίδι και πιστεύει ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Αντιδράσεις από τις συμπαίκτριές του

Μετά την ήττα της ομάδας των Μαχητών απέναντι στους Διάσημους, οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο πρώτο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ορίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης πήρε αμέσως τον λόγο και ανέφερε ότι τους άξιζε η ήττα τους και πως ευθύνη έχουν οι γυναίκες της ομάδας του.
Η δήλωση αυτή με την σειρά της έφερε αντιδράσεις από τις συμπαίκτριές του και από τον συμπαίκτη του Αλέξη Παππά ο οποίος ανέφερε: “Ο Άγγελος έκανε τέσσερις εχθρούς σήμερα”.

“Έχω μέντορα τον Τάκη Καραγκούνια”

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γιώργο Λιανό, στο παρελθόν, ο Τάκης Καραγκούνιας του δίδασκε πυγμαχία. «Έχω μέντορα τον Τάκη Καραγκούνια, παλιά μου έκανε και πυγμαχία”, είπε.

Γεγονός που επιβεβαίωσε μεν μιλώντας στο Protionline.gr και ο Τάκης Καραγκούνιας, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως του έκανε μόνο κάποιες προσωπικές (personal) προπονήσεις πριν από τρία χρόνια, χωρίς ο νεαρός αθλητής να ανήκει σε κάποιο σύλλογο πυγμαχίας. Μάλιστα ό Τάκης, έκανε και μία… αινιγματική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ. Ανέβασε μία φωτογραφία του με λεζάντα: “Δε ασχολούμαι με φαντασιόπληκτους μιμητές… Καλημέρα σας”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr