background img
banner
banner

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Στο κορυφαίο σεμινάριο του Χαϊδαρίου τρεις αθλητές του “Α.Σ. Στράτων Αιγίου”

Με την είσοδο του 2024 ο Α.Σ Στράτων Αιγίου με τους αθλητές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Τσιτιρίδου Αντωνία, Γεωργόπουλο Γεώργιο και Ψάχο Παναγιώτη συμμετείχε ενεργά στο προπονητικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο κορυφαίος δάσκαλος του Ταεκβοντό Χαϊδαρίου Αλέκος Γκότσης.

Ο Αλέκος Γκότσης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, πιστοποιημένος προπονητής από την ΓΓΑ, καθηγητής ειδικότητας ταεκβοντό στο City Unity College και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής επί σειρά ετών.

Ήταν προπονητής στην Ολυμπιάδα του 2004 στην Αθήνα και ως αθλητής αθλητής υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος και 3ος παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πανεπιστημιάδα.

Ο Σύλλογος του Χαϊδαρίου εδώ και 35 χρόνια προσπαθεί να προσφέρει και να εμπνεύσει αξίες και αρχές που διέπουν τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του. Διαχρονικά έχει να επιδείξει διακρίσεις σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα με κύριο στόχο την καλλιέργεια της ανθρώπινης προσωπικότητας των αθλούμενων.

“Η αγάπη των αθλητών μας για το ολοένα αναπτυσσόμενο Ολυμπιακό άθλημα του Taekwondo δεν λογάριασε ούτε διακοπές ούτε ταλαιπωρία. Οι κόποι τους πολύ σύντομα θα ανταμειφθούν! Ευχαριστούμε θερμά τον δάσκαλο κ. Γκότση Αλέκο για την άψογη φιλοξενία!”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο προπονητής του αιγιώτικου συλλόγου Ιωάννης Μίχος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr