background img
banner
banner

Πρώτη νίκη μέσα στη νέα χρονιά για τον Α.Ο. Αιγιαλέων (3-1)

ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μετά από περίπου δύο μήνες ο Α.Ο. Αιγιαλέων επέστρεψε στις νίκες (για την 9η αγωνιστική της Pre League) και αισιοδοξεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επικράτησε με άνεση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης 3-1 σετ στο κλειστό του Αιγίου παρά τα προβλήματα τραυματισμών (Σαλαβασίδης, Βασιλάκος, Γεωργάτος, Λιβαθηνός) και ανέβηκε στην 5η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.

Θυμίζουμε, ότι η πρώτη ομάδα ανεβαίνει απευθείας στη Volley League και οι ομάδες από 2-5 θα συμμετάσχουν στη διαδικασία των πλει οφ από τη οποία θα προκύψει η δεύτερη ομάδα που θα κερδίσει το “εισιτήριο” της ανόδου.

Η αιγιώτικη ομάδα επέστρεψε στο “σπίτι” μετά από 50 ημέρες(!) αφού για τελευταία φορά έπαιξε στις 25 Νοεμβρίου στην ήττα από το Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. Ακολούθησαν τρία εκτός έδρας ματς στα οποία γνώρισε επίσης την ήττα (Πανιώνιο, Ηρακλή, Φλοίσβο) και αφού μεσολάβησε το ρεπό και οι φυσικά οι γιορτές αγωνίστηκε στη φυσική της έδρα. Μάλιστα, ακολουθεί ένα ακόμη εντός έδρας ματς το επόμενο Σάββατο με τον Πανερυθραϊκό καθώς ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Τα σετ: (25-16, 25-22, 20-25, 25-15)

Διαιτητές: Γεράνιος, Γκόλφης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Σοάρες, Γκιμαράες, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Δασκαλόπουλος,  Βασιλάκος / Σύρος (λ), Καραγεώργος (λ), Πομώνης, Πατρινός.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Παπάζογλου Ισιδ., Κεσκίνης, Γεωργουλάκης, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Παπάζογλου Μ. / Γκοτσίδης (λ), Καβαρατζής, Μπέγας.

Ρουμελιώτης: “Εννέα βαθμοί στα τρία επόμενα παιχνίδια”

Μιλώντας μετά το παιχνίδι ο βοηθός προπονητής του Α.Ο. Αιγιαλέων Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που προηγήθηκε τονίζοντας: “Κάναμε τέσσερις ήττες παίζοντας συνεχόμενα με τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Με διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Πλέον το πρόγραμμα είναι πιο βατό αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε και τρία παιχνίδια που ακολουθούν για να γίνουμε φαβορί για την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει ακόμη περισσότερο και παίζοντας χωρίς άγχος στη συνέχεια θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της.”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr