background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος 4-1 πέρασε εύκολα από το Μεσολόγγι

Επιθετικά ξεκίνησε το παιχνίδι στο Μεσολόγγι ο Παναιγιάλειος, είχε μια καλή φάση στο 18΄ με το γυριστό σουτ του Τσίπρα άουτ και στη συνέχεια ο Μακρής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 22΄, κερδίζοντας τους αντιπάλους στον αέρα ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Τρέσα.

Σταθερά στην επίθεση ο Παναιγιάλειος και 2-0 στο ημίχρονο

Δεν σταμάτησε μετά το γκολ ο Παναιγιάλειος στοχεύοντας να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς.

Στο 28΄ το πλασέ του Σανδραβέλη αποκρούστηκε σωτήρια από τον τερματοφύλακα Δουλιώτη, ύστερα από την σέντρα Κοντοχρήστου.

Στο 32΄ πάλι με κεφαλιά ο Μακρής έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στον Παναιγιάλειο ύστερα από την σέντρα του Τσίπρα, και συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες.

Στο 38΄ η κεφαλιά του Τρέσα από την σέντρα του Σανδραβέλη πέρασε άουτ και στο 42΄ ο Τρέσα έφτασε πολύ κοντά στο 3-0. Στην αρχή αποκρούστηκε από τον Δουλιώτη και παίρνοντας την επαναφορά έσωσε πάνω στην γραμμή ο Κάκκος.

 Μειώνει 1-2 με φάουλ η ΑΕ Μεσολογγίου

Ο Μακρής απείλησε με το ξεκίνημα του β΄ μέρους αλλά ο Δουλιώτης απέκρουσε σε κόρνερ στο 48΄

Στο 66΄ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μιχαλόπουλος μείωσε σε 1-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

 

Βάζει ασφάλεια ο Παναιγιάλειος 3-1 με το πέναλτι του Μακρή

Η εξέλιξη του αγώνα δεν άρεσε στον Παναιγιάλειου, που κινήθηκε εκ νέου να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας.

Είχε τον Βασίλτση στο 71΄ να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Δουλιώτη, κάτι που επαναλήφθηκε με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 79΄.

Την λύση έδωσε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μακρής 3-1 στο 83΄, το οποίο είχε κερδίσει ο Κοντοχρήστος από τον Μπαλαμπάνη.

Στις καθυστερήσεις το τελικό 4-1

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανησυχήσουν πάλι την εστία του Χάμου, αντίθετα με τους μελανόλευκους που έψαξαν ακόμα ένα γκολ και το βρήκαν με τον Πίσπα σε κόντρα επίθεση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΕ Μεσολογγίου: Δουλιώτης, Βαγ. Κοκώνης, Τριφιάτης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πλαστήρας (59΄ Ζαβιτσάνος), Κακιώνης (59΄ Κουφός), Σπ. Κοκώνης, Μιχαλόπουλος, Βαρούχος (59΄ Χαλαζίας).

Παναιγιάλειος: Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Τακίδης (60΄ Φλώρος (λ.τ. 66΄ Θεοφανόπουλος), Μαυρόπουλος, Τσίπρας, Μακρής, Λουκάς (60΄ Πίσπας), Τρέσα (60΄ Κυριακίδης), Βασίλτσης (85΄ Ξυνός)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr