background img
banner
banner

Διανομή καυσόξυλων… μέρος δεύτερο μετά τις κλαδεύσεις

ΜΟΛΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ «ΣΤΟΚ» ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος της διανομής των καυσόξυλων από τον δήμο Αιγιαλείας σε πολίτες που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Ο πρώτος κύκλος είχε ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές ενώ αναμένεται το νέο «στοκ» ώστε να κληθούν και οι υπόλοιποι δικαιούχοι.
Η εν λόγω παροχή προς τους αδύναμους οικονομικά πολίτες προκύπτει από δύο αντιδημαρχίες και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του δήμου. Το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας και το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου έχουν συντονιστεί άψογα ώστε και η ξυλεία να μην παραμένει αδιάθετη στις αποθήκες του δήμου και κυρίως οι πολίτες που έχουν ανάγκη, να έχουν ένα μέσο θέρμανσης.

Περί τις 100 οικογένειες θα επωφεληθούν φέτος

΄΄Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας διανεμήθηκαν και φέτος δωρεάν καυσόξυλα με σκοπό τη χρήση τους για θέρμανση των νοικοκυριών που πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Πριν από λίγο καιρό ωφελήθηκαν περί τις 50 οικογένειες εγγεγραμμένες στα μητρώα της Πρόνοιας και το επόμενο διάστημα θα δοθούν σε άλλες τόσες΄΄, ανέφερε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Νίκος Καραΐσκος, τονίζοντας πως το επόμενο διάστημα και μόλις αρχίσουν οι κλαδεύσεις θα υπάρξει νέο απόθεμα και θα κληθούν νέοι δικαιούχοι, αντίστοιχου αριθμού με το πρώτο μέρος, ωστόσο η διαδικασία θα συνεχίζεται ανάλογα με τη ροή της ξυλείας που θα καταφθάνει στις αποθήκες του δήμου.

Με σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τις εκτιμήσεις της Πρόνοιας σε συνάρτηση με τα στοιχεία που έχουν καταθέσει

΄΄Κρατιέται αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση τα δικαιολογητικά που έχουν καταθέσει οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας, απ’ όπου και εξετάστηκαν και καθορίστηκαν οι δικαιούχοι΄΄, ανέφερε ακόμη ο κ. Καραΐσκος, καταλήγοντας: ΄΄Εμείς σαν δήμος δεν θέλουμε να υπάρχουν μεγάλες ποσότητες στις αποθήκες του δήμου προκειμένου να αποφεύγεται ο οποιοσδήποτε κίνδυνος. Ένας λόγος παραπάνω τα ξύλα αυτά, που είναι καθαρά προϊόν κλαδεύσεων των συνεργείων του δήμου, να διατίθενται σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr