background img
banner
banner

Σε όμορφο κλίμα η κοπή της πίτας του Παραρτήματος Αιγίου της Ε.Γ.Ε.

ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ

Ανταλλαγή ευχών, παρουσίαση του σχεδιασμού των νέων δράσεων καθώς επίσης και συζητήσεις σε όμορφο κλίμα, χαρακτήρισαν την εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας – Παραρτήματος Αιγίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο καφέ – ρεστοράν «Vostizza Psitocafe» στα Ψηλά Αλώνια και ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση του κόσμου, που μέλη και φίλοι του Παραρτήματος της Ε.Γ.Ε. είχαν κατακλύσει τον χώρο.

Ένα ωραίο δώρο αντιστοιχούσε στο «φλουρί». Τυχερή της βραδιάς ήταν η Άννα Γιαννίκου, που κέρδισε ένα πίνακα ζωγραφικής, τον οποίο δημιούργησε η Τασούλα Σακελλαρίου, μέλος της Δ.Ε. του Παραρτήματος Ε.Γ.Ε. Οι υπόλοιποι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά με όμορφα δώρα από τα καταστήματα της πόλης. Η εκδήλωση περιελάμβανε βασιλόπιτα, καφέ ή άλλο προτιμώμενο ρόφημα, καθώς και γλυκίσματα φτιαγμένα από μέλη του Παραρτήματος Αιγίου της Ε.Γ.Ε. «Καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, ισότητα!» ανέφεραν η πρόεδρος Ουρανία Κοττά – Κακαβάνη, η γενική γραμματέας του Πανελλαδικού Δ.Σ της Ε.Γ.Ε. και αντιπρόεδρος του τοπικού Παρ/τος Ευαγγελία Γιαννοπούλου και οι υπόλοιποι ομιλητές.

Θερμές ευχαριστίες

΄΄Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας και ήρθατε στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Αιγίου. Οι ευχές σας, η παρουσία σας, οι προτάσεις σας, η υποστήριξή σας, οι αγκαλιές σας,  μας δίνουν μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ουσιαστική ισότητα των φύλων΄΄, τονίστηκε από τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος.

Ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τους εξής παριστάμενους: Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Αιγιαλείας Μαρία Γιδά, τις/τους Αντιδημάρχους Ιατροπούλου Μαρία, Αγγελοπούλου Μαρία, Καραΐσκο Νίκο που παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση. Τη Θεώνη Σταθοπούλου που διάβασε το χαιρετισμό της Υφυπουργού Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου. Τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Φάνη Ραμπαβιλα και τις/τους Κοινοτικές/ους Συμβούλους Ελευθερία Μαρνελη, Γιώτα Χριστοπούλου, Σωκράτη Μαυρίδη. Επίσης, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργο Μπέσκο, την Πρόεδρο της Ι.Λ.Ε.Α. Βάνα Μπεντεβή, την Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας Αθηνά Σκανδάμη, την Πρόεδρο των Σχολικών Καθαριστριών Σταυρούλα Πιερράτου, την Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΜΕ Μαρία Αλεξανδροπούλου, τη Διευθύντρια του Τελωνείου Αιγίου Σοφία Αντωνάτου. Ακόμη, ευχαριστίες εκφράστηκαν προς όλους και όλους όσοι παρέστησαν και προς τα καταστήματα του Αιγίου για τις προσφορές τους για τη λαχειοφόρο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr