background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Με δυο επιστροφές ο Παναιγιάλειος στην Βάρδα

ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Παναιγιάλειο είναι το γήπεδο «Γρηγόρης Κολάκος» στην Βάρδα. Ένα γνωστό ποδοσφαιρικό ραντεβού από τα παλιά για τον Παναιγιάλειο, που είχε επισκεφτεί μάλιστα και πρόσφατα, για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Τότε απουσίαζε το βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού τα δυο σωματεία είχαν εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο μεν Παναιγιάλειος θέλει να αποδείξει ότι η ήττα στην Αβυθο από την Ρόδο ήταν μια κακή παρένθεση στην ανοδική του πορεία αφού μετρούσε πέντε σερί νίκες.

Ο ΠΑΟ Βάρδας παρά την σχετική αποδυνάμωση που είχε στην μεταγραφική περίοδο, στον β΄ γύρο εκτός από τη νίκη του 1-0 απέναντι στο Μεσολόγγι, είχε επικρατήσει εκτός έδρας 2-0 της Εράνης και είχε τελειώσει ισόπαλος χωρίς τέρματα το παιχνίδι με την Κόρινθο.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα ανεβάζει το ποσοστό δυσκολίας για τον Παναιγιάλειο, σε μια σκληρή έδρα όπως είναι αυτή του ΠΑΟΒ.

Υπολογίζει ακόμα δυο παίκτες ο Νίκος Μανούρας

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου μπορεί να υπολογίζει σε δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απουσίαζαν από το παιχνίδι με την Ρόδο.
Είναι ο Χρήστος Κοντοχρήστος που αναμένεται να μπει στο προπονητικό πρόγραμμα από σήμερα (χθες είχε ρεπό ο Παναιγιάλειος), καθώς και ο Βασίλης Μαυρόπουλος, ο οποίος είχε σταθεί άτυχος αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση πριν το ντέρμπι με την Ρόδο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr