background img
banner
banner

Η Ρόδος τη νίκη στην Αβυθο 3-0 τον Παναιγιάλειο

Με τον πρώτο σκόρερ της τον Μπαρμπαρούση να σημειώνει τα δυο από τα τρία γκολ της νίκης, η Ρόδος του Νίκου Κουρμπανά υποχρέωσε τον Παναιγιάλειο στην 2η ήττα του στην Αβυθο.

Καλό α΄ ημίχρονο οι μελανόλευκοι, η Ρόδος το γκολ

Δυνατό ξεκίνημα για τον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι με την Ρόδο, που απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με σουτ του Πίσπα πάνω από τα δοκάρια του Μανουσάκη.

Στην επίθεση ο Μπαρμπαρούσης ήταν αυτός που έκανε αισθητή την παρουσία του για τους φιλοξενούμενους στο α΄ ημίχρονο.

Είχε σουτ άουτ στο 4΄, κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Ζανάκη στο 10΄ που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και το γκολ 0-1 στο 25΄.

Μακριά από την ουσία ο Παναιγιάλειος

Δεν είχαν τύχη οι επιθετικές προσπάθειες και τα τελειώματα των παικτών του Παναιγιάλειου όπως στην πολύ καλή ευκαιρία του 22΄, όταν ο Μακρής από πλάγια γύρισε στην Ροδίτικη εστία με τον Τσίπρα να βρίσκεται εξ’ επαφής αλλά να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή.

Ο Τσίπρας στο 31΄ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε άουτ και το 43΄ από καλό σημείο φάουλ του Μακρή έφυγε ψηλά.

Πολύ καλή ευκαιρία επίσης για τον Παναιγιάλειο στο 44΄ με τον Πίσπα να πασάρει στον Τσίπρα, τον οποίο απέκρουσε στην κλειστή γωνία του ο Μανουσάκης σε κόρνερ.

Τελευταία τελική στο 45΄ από τον Λιάτο που είχε σουτ έξω.

Στο 60΄ το 0-2 από τον Ζαχαρό

Δεν είχε ξεκίνημα ανάλογα του α΄ ημιχρόνου στο β΄ μέρος ο Παναιγιάλειος, που ξεκίνησε με ένα ακόμα στημένο από καλό σημείο, όμως ο Μακρής έστειλε την μπάλα άουτ στο 49΄.

Στο 60΄ ο Μανουσάκης απέκρουσε δύσκολα στη φάση διαρκείας που απείλησε ο Παναιγιάλειος την Ρόδο και σε κόντρα επίθεση στο ίδιο λεπτό ο Ζαχαρός που αποκτήθηκε τον Γενάρη από τον ΑΟ Υπάτου, έκανε το 0-2 βάζοντας δύσκολα στον Παναιγιάλειο.

Πιέζει ο Παναιγιάλειος να επιστρέψει στο παιχνίδι

Με δυο αλλαγές και μεταθέσεις στο σχήμα του, ο Παναιγιάλειος δέχτηκε το 2ο γκολ πριν προλάβουν οι παίκτες να πάρουν τον νέο τους ρόλο στο παιχνίδι.

Μετά το 0-2 άρχισε να πιέζει ο Παναιγιάλειος, δημιουργώντας καλέςε φάσεις για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Στο 69΄ ο Μανουσάκης ενήργησε σωτήρια στο σουτ του Μακρή απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 71΄ στη μεγάλη διπλή ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής από τους Φωκαΐδη και Μακρή, αμυντικοί και Μανουσάκης στάθηκαν τυχεροί, ενώ οι μελανόλευκοι φώναξαν πέναλτι σε χέρι μπροστά στην εστία της Ρόδου.

Στο 75΄ άσχημα εκτελεσμένο το φάουλ και από τον Φωκαΐδη άουτ.

Στο 85΄ το 0-3 από τον Μπαρμπαρούση

Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης έβαλε ταφόπλακα στις προσπάθειες του Παναιγιάλειου, όταν με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 0-3.

Έκτοτε ο υπόλοιπος χρόνος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και ξεχώρισε το σουτ άουτ του Τακίδη στις καθυστερήσεις.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς (73΄ Βίτος), Μωραΐτης, Τακίδης, Κίτος (90΄ Βιλανάκης), Φωκαΐδης, Τσίπρας, Μακρής, Πίσπας (57΄ Φλώρος), Λιάτος (57΄ Βασίλτσης).

Ρόδος: Μανουσάκης, Λάσκαρης, Ρόκα (88΄ Καρδάρης), Καψάλης, Ζαχαρός, Γονιωτάκης, Κανάκης, Ζανάκης (64΄ Λαθύρης), Δούμτσης (76΄ Γκολφινόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Λίμα, Ζούνης (88΄ Πατσιαβούρας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr