background img
banner
banner

Ο ΠΑΟ Βάρδας με ανατροπή 2-1 τον Παναιγιάλειο

Με την ήττα και πολλά παράπονα επέστρεψε από την Βάρδα ο Παναιγιάλειος. Είχε την πρώτη καλή φάση με τον Βασίλτση στο 3΄ να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσεκούρα και το γκολ του Τρέσα στο 21΄ που πήρε την μπάλα από τον Φωκαΐδη.

Ηρθαν τα πάνω – κάτω σε πέντε λεπτά

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι μελανόλευκοι πανηγυρισμοί, ήρθε αμέσως η ισοφάριση 1-1 από τον Νιφορόπουλο στο 23΄. Με σουτ εκτός περιοχής ο επιθετικός του ΠΑΟΒ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στον αγωνιστικό χώρο. Γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα από τον Παναιγιάλειο, υποστηρίζοντας ότι δεν πέρασε την νοητή γραμμή του τέρματος.

Στο 26΄ το 2-1 ο ΠΑΟΒ και αποβολή ο Κοτσόκολος

Γρήγορα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 2-1 με τον Σπανό στο 26΄ που πήρε την πάσα από τον Νιφορόπουλο και πλάσαρε εύστοχα. Ο πρώην μελανόλευκος Ανδρέας Σπανός δεν πανηγύρισε το γκολ όμως: Ο Κοτσόκολος διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφσάιτ, για να αποβληθεί με δυο ταυτόχρονες κίτρινες κάρτες από τον Κορίνθιο διαιτητή Κεφιλή.

Με μειονέκτημα στον υπόλοιπο αγώνα ο Παναιγιάλειος

Η αρνητική εξέλιξη που πήρε το παιχνίδι για τον Παναιγιάλειο, τον έθεσε σε μειονεκτική θέση. Είχε ένα σουτ στο 33΄ από τον Τρέσα που κοντραρίστηκε και στο 36΄ ένας άλλος πρώην μελανόλευκος ο Παπασπυρόπουλος, είχε κεφαλιά άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία ο Μακρής για το 2-2

Με το σκορ υπέρ του ο ΠΑΟ Βάρδας και με την αριθμητική υπεροχή από το 26΄, μπορούσε να διαχειριστεί σχετικά εύκολα το προβάδισμα. Ο Παναιγιάλειος είχε προσπάθειες προς την αντίπαλη περιοχή στο β΄ ημίχρονο, η μεγαλύτερη ήταν αυτή του Μακρή στο 76΄, που πήρε την πάσα του Τσίπρα και πλάσαρε άουτ στην κενή εστία του Τσεκούρα.

ΠΑΟ Βάρδας: Α. Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Κ. Τσεκούρας, Παπασπηλιόπουλος, Κοτσώνης, Λιόσης, Κούστα, Μπελιάρντι, Σπανός (64′ λ.τ. Μικελάτος), Πλαστουργός, Νιφορόπουλος (70′ Γεωργακόπουλος)

Παναιγιάλειος: Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς (75′ Π. Παπαδόπουλος), Βήτος, Κοτσόκολος, Τακίδης, Φωκαΐδης, Τσίπρας, Μακρής, Τρέσα (70′ Λιάτος), Βασίλτσης (70′ Πίσπας)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr