background img
banner
banner

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διγελιώτικων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟ

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διγελιωτίκων «Άγιος Ανδρέας», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο εστιατόριο «Σπιτικό», συμπληρώνοντας 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το ιδιαίτερα δραστήριο χορευτικό τμήμα του συλλόγου που συμπλήρωσε 15 έτη δραστηριότητας, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά και η δημοτική σύμβουλος Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα: Ιωάννης Κουμπέτσος, Μιχαλόπουλος Χρήστος και Νικόλαος Σκαπετοράχης, ενώ ειδική βράβευση έγινε από τον σύλλογο στον Μανιώτη Ιωάννη που υπηρετεί στην προεδρική φρουρά. Επίσης ο ιερέας τη ενορίας Διγελιωτίκων βράβευσε τα παιδιά που έπιασαν το σταυρό, στα Θεοφάνια.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ., με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλο, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιδά και τη δημοτική σύμβουλο κ. Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη καθώς και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου. Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ανδριόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν θερμά τους δωροθέτες της λαχειοφόρου, το κατάστημα «Σπιτικό» για την άψογη εξυπηρέτηση και εύχονται καλή χρονιά με υγεία σε όλους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr