background img
banner
banner

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών βράβευσε τον Άρη Ξενούλη

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) έκοψε την πίτα του σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, με τον πρόεδρό του, Παναγιώτη Γιαννάκη, να βραβεύει προπονητές που διακρίθηκαν μέσα από τις ομάδες τους την προηγούμενη χρονιά.

Ανάμεσά τους και ο προπονητής του Αστέρα Τέμενης Άρης Ξενούλης που οδήγησε τον σύλλογο της Αιγιάλειας για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Εθνική κατηγορία (Γ΄ Εθνική). «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και χαρά για τη βράβευση που ανήκει σε όλη την ομάδα για την περυσινή υπέροχη χρονιά», δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα.

Η κοπή της πίτας του ΣΕΠΚ έγινε με επιτυχία στο Athens Avenue, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και πολλά μέλη από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης να δίνουν το «παρών».

Ανάμεσα στους προπονητές που τιμήθηκαν ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Φραγκιάς για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στην Μογγολία, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος για την τρομερή πορεία της Σκίο στην EuroLeague Women και το triple-crown που κατέκτησε, ο Κώστας Παπαδόπουλος για το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Νέων, ο Μάνος Μανουσέλης για την πορεία της Αλ Αχλί στο Κατάρ και οι Γιώργος Σκαραφίγκας και Μιχάλης Μιχελάκος για το έργο τους σε Μαρούσι και Τρίτωνα αντίστοιχα, όπου κέρδισαν την άνοδό τους από την Elite League στην Stoiximan Basket Leauge.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr