background img
banner
banner

Πιο δυνατός βγήκε από τις εκλογές ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Οι πολυήμερες αγροτικές κινητοποιήσεις, η άκαμπτη στάση στα μπλόκα, η συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, οι πορείες, έδειξαν το προηγούμενο διάστημα τη δυναμική του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», η οποία έγινε εμφανής και στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Σύλλογο.

Από 117 άτομα που είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές πήγαν στην κάλπη του Α.Σ.Α. 165 άτομα, παρά το γεγονός ότι ο αγροτικός πληθυσμός μειώνεται συνεχώς λόγω των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο παραγωγός. Αυτά αποτέλεσαν άλλωστε και τους λόγους των δυναμικών αγροτικών κινητοποιήσεων που έφεραν ένα μικρό αποτέλεσμα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Πρώτος σε ψήφους ο απερχόμενος πρόεδρος

΄΄Την Κυριακή είναι η επέτειος του Κιλελέρ, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και από την ερχόμενη Δευτέρα να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας΄΄, ανέφερε στο Protionline.gr ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, ο οποίος συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές. Ως τη μορφή των κινητοποιήσεων, είπε πως θα είναι εναλλακτικές, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν τη μορφή των μπλόκων ωστόσο τόνισε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι η κυβέρνηση να αντιληφθεί πως εάν δεν δώσει λύση, η αγροτική παραγωγή θα τελειώσει.

Πώς έγιναν οι εκλογές

Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η πρώτη μέρα των εκλογών που διεξήχθησαν στον χώρο του μπλόκου στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της γέφυρας Σελινούντα, αφού φάνηκε πως η ανάγκη για αντίδραση έφερε συσπείρωση γύρω από τον Αγροτικό Σύλλογο. Τη δεύτερη μέρα, δηλαδή τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ψήφισαν οι αγρότες του Διακοπτού, την Τρίτη της Κουνινάς, την Τετάρτη της Αβύθου, την Πέμπτη της Αιγείρας, την Παρασκευή των Καμαρών, το Σάββατο της Ζήριας, την Κυριακή η κάλπη πήγε στο Κούμαρη και προχθές Δευτέρα η διαδικασία έκλεισε με ψηφοφορία στα γραφεία του Σωματείου Οικοδόμων στο Εργατικό Κέντρο. ΄΄Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές, είναι γεγονός πως υπάρχει συσπείρωση ώστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματά μας΄΄, συμπλήρωσε ο κ. Μποδιώτης.

Τα αποτελέσματα

Να σημειωθεί ότι στο νέο επταμελές Δ.Σ. εξελέγησαν και δύο νέα μέλη. Πρόκειται για τους Ανδρέα Ραμπαβίλα και Γιάννη Κοσμά. Αναλυτικά, για το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου, εξελέγησαν: Θανάσης Χελάκης, Γιάννης Μποδιώτης, Γιώργος Μποδιώτης, Ξενοφών Κατσιδήμας, Θανάσης Μπουσμάδης, Ανδρέας Ραμπαβίλας και Γιάννης Κοσμάς.
Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα θα γίνει στις 8.00 το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου, στα γραφεία του Σωματείου Οικοδόμων Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr