background img
banner
banner

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου αποφάσισε ομόφωνα την αποχή των μελών του μέχρι και την 15η Μαρτίου. Οι δικηγόροι συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αιγίου.

΄΄Στον παραλογισμό του δικαστικού χάρτη που εξυπηρετεί αλλότρια με την δικαιοσύνη συμφέροντα και υποβαθμίζει έναν από τους πιο υγιείς δικαστικούς σχηματισμούς της χώρας, όπως το Πρωτοδικείο Αιγίου, αντιστεκόμαστε μέχρι τη δικαίωσή μας. Οι προϋποθέσεις που επικαλείται η κυβέρνηση για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη, ήτοι επιτάχυνση στην έκδοση αποφάσεων και μείωση κόστους συντρέχουν στο Πρωτοδικείο μας και εκφεύγει κάθε λογικής οποιαδήποτε σκέψη υποβάθμισης του. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ,που είναι αγώνας για όλη την Αιγιάλεια΄΄, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Εξάλλου, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Αιγίου, με την υπ. Αριθμ. 143/1-3-2024 απόφαση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα τις επερχόμενες αλλαγές στον δικαστικό χάρτη, αποφάσισε δίωρη διακοπή εργασιών  9.00 – 11.00 από σήμερα Δευτέρα 4 έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr