background img
banner
banner

Χορός με πολύ κέφι και χαρά για μικρούς και μεγάλους

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Από χρώμα, φως και το αστείρευτο κέφι των παιδιών, ήταν πλημμυρισμένος ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου «Γεωργία Πανουτσοπούλου – Παπασημακοπούλου», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου, στον όμορφο χώρο του καταστήματος «Terregio».

Μαθητές, γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί του σχολείου, διασκέδασαν για περισσότερο από τέσσερις ώρες, ενώ απόλαυσαν και τα νόστιμα εδέσματα που περιελάμβανε το μενού. Άπαντες ξεσηκώθηκαν από την καρναβαλική μουσική του dj Νίκου Ζαντέ, με την πίστα να γεμίζει από μικρούς και μεγάλους, με τους μασκαράδες να… κλέβουν την παράσταση με την ευφάνταστες και αστείες μεταμφιέσεις τους.

Η βραδιά περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα για όλους, τα οποία είχε εξασφαλίσει ο Σύλλογος Γονέων από καταστήματα του Αιγίου, εκφράζοντας και θερμές ευχαριστίες προς αυτά. Άπαντες ευχήθηκαν «και του χρόνου», ανανεώνοντας στο μεταξύ το… ραντεβού τους για την προσεχή Κυριακή, όπου με πολύ κέφι θα λάβουν μέρος στο Παιδικό Καρναβάλι που διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr