background img
banner
banner

Εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά οι αθλητές της ΑΛΜΑ Αιγίου στην ανάβαση Ριτσώνας

ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΚΤΗΡΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η εναρκτήρια ανάβαση της χρονιάς στη Ριτσώνα, συγκέντρωσε τριψήφιο αριθμό οδηγών, οι οποίοι οδήγησαν στο όριο, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.

Ανάμεσά τους και οι αθλητές της ΑΛΜΑ Αιγίου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεχώρισαν με νίκες, μετάλλια και διακρίσεις στους αγώνες που συμμετείχαν. Ο Σταύρος Χατούπης ήταν πρώτος στην κλάση Ε10 και τέταρτος ομάδας Ε, ενώ δεύτερος και πέμπτος αντίστοιχα ήταν ο Χάρης Μπουροθανασόπουλος. Ο Κίμωνας Θέος τερμάτισε δεύτερος στην κλάση Ν2 και τρίτος στην ομάδα Ν έως 2 λίτρα. Στην ίδια κλάση της Ν2 τερμάτισε στη 12η θέση ο Γιώργος Θωμάς. Στην πέμπτη θέση της κλάσης Ε10 τερμάτισε ο Απόστολος Αποστόλου.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα στις επιμέρους κατηγορίες, ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στη Formula Saloon. Ο οδηγός του Ford Fiesta ήταν ο πιο γρήγορος και στα δύο περάσματα και έφυγε για άλλη μια χρονιά νικητής από την Ανάβαση Ριτσώνας, κερδίζοντας παράλληλα την κατηγορία FST.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βαγγέλης Γεωργούλας (Mitsubishi Lancer Evo VIII), ξεπερνώντας στο τέλος το εμπόδιο του Πιτ Παρθένη, ο οποίος αρκέστηκε στην τρίτη θέση με το Mitsubishi Lancer Evo IX.

Στην FSA, ο Γιώργος Κατσαρός (Ford Escort MKI) ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, νικητής στην FST2 αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Χαντζής (Alfa Romeo 75), ενώ στην FSA2L κέρδισε ο «Κανέλλος» (Peugeot 106).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr