background img
banner
banner

Ουσιαστική πληροφόρηση και εκπαίδευση

ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΑ

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 1ο από τα τρία σεμινάρια φροντιστών ατόμων με άνοια με τίτλο: «Εκπαιδεύομαι και Φροντίζω», στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης. Τα σεμινάρια υλοποιούνται σε από το σωματείο Φροντίζω με την συνεργασία της  Αντιδημαρχία Πρόνοιας & Κοινωνικής Προστασίας Δήμος Αιγιαλείας.

Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος Αντιδήμαρχος Πρόνοιας & Κοινωνικής Προστασίας Δ. Αιγιαλείας. Πρώτα μίλησε ο Θεοδωρόπουλος Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής του Φροντίζω όπου αναφέρθηκε στις δράσεις και τα προγράμματα του φορέα, και εν συνέχεια είχε ομιλία ο Αλεξοπούλος Παναγιώτης, Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ο οποίος έκανε μια γενική επισκόπηση στην άνοια και τα ζητήματα γύρω από αυτήν (αίτια, συμπτώματά, θεραπεία, πρόληψη).

Το πρώτο σεμινάριο έκλεισε η Μαρκάκη Έλλη, Νευρολόγος στο Κέντρο Ημέρα Ατόμων με Άνοια του Φροντίζω, όπου έκανε μια αναλυτική αναφορά στα συμπεριφορικά συμπτώματα στην άνοια. Τα σεμινάρια συνεχίζονται την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 17.30.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr