background img
banner
banner

Πινελιές χαράς από τα παιδιά στο Νοσοκομείο Αιγίου!

ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»

Το Νοσοκομείο δεν είναι κάτι απρόσιτο. Είναι ένας χώρος που γεννά ελπίδα γιατί οι άνθρωποί του μεριμνούν για την υγεία μας. Κάπως έτσι, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας Αιγίου, οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού, του Ειδικού Νηπιαγωγείου Αιγίου και του 4ου Νηπιαγωγείου Αιγίου, την Παρασκευή 12 Απριλίου, στο πλαίσιο της δράσης «Τα παιδιά αγαπούν το νοσοκομείο», την οποία εμπνεύστηκαν εκπαιδευτικοί του 1ου Ειδικού Σχολείου Αιγίου και συμμετείχαν, εκτός από το σχολείο τους, το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Αιγίου.

Τα παιδιά έφτασαν στον χώρο με τη βοήθεια των αυτοκινητιστών μελών της Ένωσης Ταξί Αιγίου συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους και τα υποδέχθηκαν ο Παιδίατρος Κωνσταντίνος Μώρος και το προσωπικό. Δημιούργησαν πίνακες και κολάζ δίνοντας χρώμα στους τοίχους των θαλάμων, σε μια προσπάθεια διασύνδεσης μαθητών και νοσηλευόμενων και στη διάχυση της παιδικής αισιοδοξίας στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Επίσης, στα συμμετέχοντα στη δράση σχολεία, γίνεται οργάνωση και συλλογή ζωγραφιών από τους μαθητές ανά τάξη, με θέμα χαρούμενο και αισιόδοξο, σε χαρτί Α4 με μαρκαδόρο, τέμπερα ή ξυλομπογιά. Στη συνέχεια τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στο κτήριο Παναγιωτόπουλου στο κέντρο του Αιγίου.

Οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Νοσοκομείου Αιγίου για την υπομονή, την εξαιρετική οργάνωση και την εγκάρδια φιλοξενία.

Έκθεση στο Παναγιωτοπουλέικο

Το απόγευμα της Παρασκευής 19 Απριλίου από ώρα 6:30-8:30μ.μ. και το Σάββατο 20 Απριλίου από 10:00-13:00 και το απόγευμα από 6:30-8:30μ.μ, στο κτήριο Παναγιωτόπουλου, θα εκτεθούν τα έργα των μαθητών των σχολείων της Αιγιάλειας που φιλοτεχνήθηκαν με αφορμή τη δράση «Το σχολείο αγαπάει το Νοσοκομείο».


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr