background img
banner
banner

“Σάρωσαν” τα μετάλλια οι μικροί σκακιστές του Α.Σ.Ο.Α. στην Πάτρα

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΑΠ

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις για τους μικρούς σκακιστές του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Αιγίου (Α.Σ.Ο.Α) στους σκακιστικούς αγώνες που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ.

Το προηγούμενο Σάββατο στα ομαδικά μαθητικά των δημοτικών σχολείων, το Β΄ δημοτικό Αιγίου (τα παιδιά προπονεί ο Νίκος Νικολακόπουλος) θριάμβευσε κερδίζοντας την 2η και την 3η θέση, ενώ την Κυριακή τα μετάλλια ήταν πολλά στο ατομικό. Πιο συγκεκριμένα:

Χρυσό στην Α΄ δημοτικού ο Ρωμανός Κωτσάκης, Χρυσό στη Γ΄ δημοτικού η Αφροδίτη Ρέσσου, Αργυρό στα νήπια η Βιργινία Αλεξίου, Αργυρό στη Δ΄ δημοτικού η Μιχαέλα Μαμάση, Αργυρό στην έκτη δημοτικού ο Κωνσταντίνος Γιαλελής, Χάλκινο στην Γ΄ δημοτικού η Κωνσταντίνα Ντρίνια, Χάλκινο στην έκτη δημοτικού ο Νικόλας Ρέσσος και Χάλκινο στη Β΄ γυμνασίου η Εύα Λαγαρου.

Όλοι όμως οι αθλητές τα πήγαν θαυμάσια παρόλο που ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. “Είμαστε υπερήφανοι. Σας ευχαριστούμε παιδιά μας. Ραντεβού στις 16/6 στο δικό μας μεγάλο τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Ελευθεριώτη και την αντιδήμαρχο Μαρία Αγγελοπούλου για τη στήριξη και τη συνεργασία. Καθώς και τον διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου. Τέλος, 28 και 29 Απριλίου στους Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες σκάκι που θα γίνουν στη Λάρισα θα πάρουν μέρος και αρκετά παιδιά του Α.Σ.Ο.Α. με σημαντικές πιθανότητες διάκρισης.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr