background img
banner
banner

Γλέντι και τιμές στην πίτα της Αβύθου 2017

Μας έχει συνηθίσει η Άβυθος 2017 στα …βαρβάτα γλεντοκόπια. Κάτι ανάλογο συνέβη και το Σαββατόβραδο με την κοπή της πίτας στο “Maritimo”.
Από νωρίς οι καλεσμένοι προσήλθαν κατακλύζοντας την αίθουσα από άκρη σ’ άκρη. Το καλωσόρισμα της διοίκησης ακολούθησε η μελωδία της Τούλας Κατσιβάλη που καταχειροκροτήθηκε. Με ενθουσιασμό καλοδέχτηκαν οι παριστάμενοι και τις επιλογές στις βραβεύσεις, που κατά σειρά ήσαν.
Ο Άκης Βαγενάς που μέσα από τα «σπλάχνα» του σωματείου, εξελίχθηκε ως ένας σπουδαίος αμυντικός και βραβεύτηκε από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Ραμπαβίλα.
Ο πολύπειρος Τάκης Ζαππής σημαία της ομάδας και κατευθυντήριος μοχλός των νεαρών συμπαικτών του, τιμήθηκε από τον γενικό αρχηγό της Αβύθου Γιώργο Σωτηρόπουλο.
Ένας σπουδαίος μέσος στην περιοχή μας και προπονητής τώρα στην Άβυθο 2017, ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας, πήρε τα εύγε από τον γενικό αρχηγό των Ακαδημιών, Γιώργο Κρανιώτη.
Πρώτος προπονητής στο ξεκίνημα της ιστορίας της τότε Αναγέννησης, ο Νόντας Μιχαλόπουλος, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, Ηλία Κουνάβη.
Τέλος ο ιδρυτής και η ψυχή του σωματείου στην περιοχή της Αβύθου Οδυσσέας Χριστόπουλος, έλαβε συγκινημένος τις τιμές από τον γενικό γραμματέα και γιο του Χρήστο.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr