background img
banner
banner

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2019

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αιγιαλείας συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Εθνικής Βιβλιοθήκης με ποικίλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου.

Για το λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση προς εθελοντές για να πλαισιώσουν τις δράσεις της.

΄΄Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων! Αν λοιπόν έχεις χρόνο, και διάθεση είσαι ευπρόσδεκτος να μας βοηθήσεις εθελοντικά συμμετέχοντας στην Καλοκαιρινή μας Εκστρατεία. Είσαι παιδαγωγός, νηπιαγωγός, μουσειοπαιδαγωγός, δάσκαλος, εικαστικός, ηθοποιός, μουσικός; Έχεις απασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν σε δραστηριότητες με παιδιά; Σου αρέσει να κάνεις διάφορες δραστηριότητες με παιδιά; Σε περιμένουμε λοιπόν, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς όπου όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, αρκεί η καλή διάθεση και η αγάπη για τα παιδιά και τα βιβλία!!!΄΄, αναφέρει στη σχετική πρόσκληση.
Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου: Βασ. Κωνσταντίνου 76, Τηλ. 26910-26694, Fax: 26910-26667, Mail : [email protected].


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr