background img
banner
banner

Υπόθεση …ρουτίνας η νίκη για τον Παναιγιάλειο 2-0 την Αιγείρα / Ακράτα | ΦΩΤΟ

Πήγαινε από …κοντά τον Παναιγιάλειο η Αιγείρα / Ακράτα στο πρώτο 20λεπτο, έχοντας παράλληλα απολέσει και την πρώτη καλή ευκαιρία στο 7΄, με το διαγώνιο σουτ άουτ του Κλουκίνα.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να ξεχωρίζουν και μετά το σουτ του Σκούτα που απέκρουσε στο 9΄ στη γωνία του ο Λεπενιώτης, ακολούθησε το δοκάρι του Γκάτση στο 25΄, η κοντινή κεφαλιά του Σπανογιάννη στο 27΄ μετά από φάση διαρκείας που αποκρούστηκε σε κόρνερ, για να ακολουθήσει στο 30΄ το 1-0.

Ο Χριστόπουλος με κεφαλιά ύστερα από την ασίστ του Μπούνα άνοιξε το σκορ, που παρέμεινε έτσι στο ημίχρονο.

Όσο διατηρούνταν το αυτό το εύθραυστο 1-0, η Αιγείρα / Ακράτα διατηρούσε ελπίδες, έχοντας μια καλή τελική του Κυρίκου στο 52΄ που μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος, αλλά νωρίτερα οι Μπούνας (48΄) από πάσα του Χριστόπουλου και ο Μπακατσέλος (51΄) σε φάση διαρκείας, είχαν ανησυχήσει τον τερματοφύλακα Λεπενιώτη.

Πιο κοντά σε ένα ακόμα γκολ ήταν ο Παναιγιάλειος που δημιούργησε τις ευκαιρίες, μέχρι να σιγουρέψει τη νίκη του 2-0, με κεφαλιά πάλι του Χριστόπουλου από σέντρα του Μπακατσέλου.

…Αφλογιστία είχε αυτή την 6η αγωνιστική ο Γκάτσης, μένοντας πρώτη φορά παρά τις προσπάθειες και το δοκάρι, χωρίς γκολ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος (66’ λ.τ. Παπασπηλιόπουλος), Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης (84’ Αποστολής), Σκούτας (71’ Μπελεζάκης), Γκάτσης, Χριστόπουλος (83’ Καφεντζής)

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ : Λεπενιώτης, Παππάς (70’ Αγγελάκης), Παναγόπουλος (38’ Κυρίκος), Τσούρας, Ιωάννου (84’ Πρέζας), Έξαρχος, Καυγάς, Αλέφαντος (46’ Καλλέλης), Κλούκινας, Σακελλαρόπουλος, Μούτσα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr