background img
banner
banner

Επιβεβλημένη η συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου – Επιμελητηρίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ‘‘ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΤΗΛΙΓΑΔΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Μια ουσιαστική συζήτηση για την επιβεβλημένη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, που θα προκύψει από τις εκλογές στις 31 Ιανουαρίου, είχε ο επικεφαλής της Εμπορικής Ενότητας Λάμπης Παπαδόπουλος με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστο Τηλιγάδη και τον επιμελητηριακό σύμβουλο Κώστα Δεληγιάννη στα γραφεία του Επιμελητηρίου στο Αίγιο.

Εκτός του κ. Παπαδόπουλου, από την Εμπορική Ενότητα παρέστησαν ακόμη τα μέλη του Συνδυασμού Αντώνης Αργυρόπουλος, Νίκος Παναγόπουλος, Γιώργος Τζάκης και Νικολέτα Χανδόλια.
΄΄Ήταν μια συζήτηση ουσίας για την από κοινού μελλοντική συνεργασία έτσι ώστε να μη χαθούν άλλα προγράμματα, όπως δυστυχώς χάθηκε το Open Mall με υπαιτιότητα του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις σε καίρια εμπορικά θέματα΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της Εμπορικής Ενότητας.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει: ΄΄Ως επικεφαλής της Εμπορικής Ενότητας μαζί με τα μέλη του συνδυασμού, όπως κάνουμε με όλες τους υγιείς φορείς, δεσμευτήκαμε πως θα είμαστε ανοικτοί σε κάθε είδους συνεργασία που θα έχει ως γνώμονα το καλό των εμπόρων όλης της Αιγιάλειας και την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας! Η Εμπορική Ενότητα ως γνωστό προσπαθεί μέσα από το μεγάλο, ενιαίο, ενωτικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιό της να ακουστούν όλα τα προβλήματα του κλάδου και μέσα από νέους ανθρώπους με όραμα και ιδέες, μακριά από τα κακέκτυπα του παρελθόντος, να βγάλει το Σύλλογο από το τέλμα΄΄.

Όπως αναφέρει, ΄΄στη συζήτηση μεταξύ άλλων, τέθηκε το θέμα της Αχαϊκής Τράπεζας και των μεριδιούχων, τα πυρόπληκτα και σεισμόπληκτα δάνεια, αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και πολλά προβλήματα της καθημερινότητας κ.λπ. Κοινή συνισταμένη, η από κοινού μελλοντική συνεργασία για την τόνωση της τοπικής οικονομίας, με σχέδιο ολοκληρωμένο έτσι ώστε οι οχλήσεις στα ανώτερα όργανα να είναι επί της ουσίας έτσι ώστε να υπάρξουν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr