background img
banner
banner

Προσφορά αρτοποιημάτων στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου

ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗΣ

Αν κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουν τους εργαζόμενους στη δημόσια Υγεία, εν μέσω περιόδου… πολέμου κορωνοϊού, υπάρχουν και επιχειρήσεις που εκ του νόμου εξακολουθούν να λειτουργούν κρατώντας… «Θερμοπύλες». Προσφέρουν δε ό,τι μπορούν, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά των ανθρώπων της Υγείας στην κοινωνία. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της αρτοποιίας «Μπομποτσιάρη» που προχώρησε στην προσφορά σνακς σε ιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή η επιχείρηση «Μπομποτσιάρη» παρασκεύασε 200 σακουλάκια (όσα και το προσωπικό του Νοσοκομείου) μέσα στα οποία είχαν τοποθετηθεί φρέσκα αρτοποιήματα όπως κουλούρια Θεσσαλονίκης, σταφιδόψωμα, σοκολατόψωμα και άλλα σνακς και τα οποία, σε συνεννόηση με την διοίκηση του Νοσοκομείου, διανεμήθηκαν στο προσωπικό.

Γι’ αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή…

Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Δημήτρης Μπομποτσιάρης, ΄΄ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τους ανθρώπους που ρισκάρουν τη δική τους υγεία και προσφέρουν τα μέγιστα στους ασθενείς. Βρίσκονται στην… πρώτη γραμμή για να σταθούν στον συνάνθρωπο και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους τώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται΄΄.

΄΄Η κίνησή μας αυτή ήταν μία συμβολική πράξη ευγνωμοσύνης προς τους ανθρώπους αυτούς που εμπιστευόμαστε΄΄, πρόσθεσε ο κ. Μπομποτσιάρης.

Αναφορικά με το εάν θα έχουν συνέχεια τέτοιου είδους κινήσεις, είπε πως πρόθεση της επιχείρησης είναι να γίνεται μία φορά την εβδομάδα αυτή η κίνηση, εξασφαλίζοντας ένα πλήρες κολατσιό στους ανθρώπους αυτούς που τις μέρες που διανύουμε χρειάζονται δύναμη αλλά κυρίως την σκέψη ότι η τοπική κοινωνία αναγνωρίζει την προσφορά τους και όπως αυτοί είναι δίπλα στον πάσχοντα, έτσι και η κοινωνία τους στηρίζει.

Καθημερινός αγώνας από τα καταστήματα τροφίμων

΄΄Θα συνεχίσουμε αυτή την κίνηση, ανάλογα βέβαια και με το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Για την ώρα παραμένουμε ανοιχτοί, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ασχολούμαστε σχεδόν αποκλειστικά με την παρασκευή άρτου, είναι σαφές ότι έχει μειωθεί η ζήτηση, όμως όπως όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων, έτσι κι εμείς είμαστε δίπλα στον καταναλωτή και δίνουμε καθημερινά τον αγώνα μας΄΄, πρόσθεσε ο κ. Μπομποτσιάρης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr