background img
banner
banner

Βασίλης Ροδόπουλος: «Μακριά από τα …φαντάσματα του παρελθόντος»

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Με αφορμή τη διατήρηση του αήττητου και με τον Διαγόρα (1-1) στα Βραχνέικα, το μέλος του προσωρινού μελανόλευκου ΔΣ Βασίλης Ροδόπουλος μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωση αναφέρεται στο παρόν, στο παρελθόν και το μέλλον του Αιγιώτικου Συλλόγου.

Υπογραμμίζοντας παράλληλα στην πρόσφατη επιτυχία το γεγονός των δυο αναγκαστικών αλλαγών και των δυο αποβολών, ο Βασίλης Ροδόπουλος σαν μέλος της προσωρινής διοίκησης (παλαιότερα και γενικός αρχηγός) και με αρκετές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο με ενασχόληση στη λειτουργία τμημάτων υποδομών και ακαδημιών σε σωματεία της Αιγιάλειας, αναφέρει στo protionline.gr για το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στον φετινό Παναιγιάλειο, τι θα μπορούσε να έχει γίνει, τι γίνεται τώρα και τι πιστεύει για το μέλλον.

«Η ομάδα αποκτά μέταλλο και πεισμώνει»

Όσο εγκαταλείπεται από τους γνωστούς άγνωστους της “κάθε φοράς”, τόσο θα πεισμώνει. ΔΕΝ… φταίνε οι σημερινοί… τελευταίοι για τις αμαρτίες όλων των προηγούμενων.
Διαπιστώνεται μετά το Κυριακάτικο αποτέλεσμα και την γύμνια των περισσότερων ομάδων της κατηγορίας το μεγάλο λάθος και το μεγάλο κρίμα να μην σωθεί η ομάδα στην κατηγορία αυτή.
Χάθηκε ένας ολόκληρος 1ος Γύρος από μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ “φαρσοκωμωδία” η οποία με μια ανοχή πρωτόγνωρη από τον φίλαθλο κόσμο της Πόλης παραδόθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος σε “χέρια” που ήταν δεδομένο από το παρελθόν της για το τι επρόκειτο να γίνει.

Η διοίκηση εκείνη έστησε μια ομάδα μόνο και μόνο για να υπάρχει…. κάποιοι τους πίστεψαν κάποιοι όχι, τους λόγους τους αφήνουμε στην κριτική σκέψη του καθενός που έχει λίγη σχέση παραπάνω στον χώρο.

Μια διοίκηση από άγνωστους!!!, με πρόσωπα ανύπαρκτα στην πόλη , με συγκομιδή 5 βαθμών σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο και άλλους 3 να τους έχει πάρει στα “χαρτιά” άνευ αγώνα.
Η ομάδα με παιδιά -αθλητές που η πλειοψηφία τους είναι 19 έως 22 χρονών και που ζουν στην πάλη μας με δανεικά από τους γονείς τους και από τις δωρεές σε φαγητό και στέγη κάποιων φίλων του Συλλόγου.

Τα παιδιά αυτά μένουν και αντέχουν μόνο και μόνο γιατί έχουν μέσα τους την αγάπη για μπάλα και την ελπίδα να μην πάνε χαμένοι οι κόποι τους όλα αυτά τα χρόνια που ασχολήθηκαν με το άθλημα. Βλέπουν την προσπάθεια και δεν αντιδρούν όπως πριν τον Δεκέμβρη όταν σταμάτησαν τις προπονήσεις με αποχή γιατί ήταν απλήρωτοι.
Τώρα είναι μια ομάδα με μέταλλο. Δεν φτάνει η ικανότητα μόνο να κερδίζεις αλλά κυρίως να διαχειρίζεσαι την ήττα.

«ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ»

Είναι το όνειρο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή έξαλλου και γι αυτό και κάποιοι επιτήδειοι τα εκμεταλλεύονται, στέλνοντας τα εσωτερικούς μετανάστες σε συλλόγους τάζοντάς τους δόξα και χρήμα και που στα μισά του πρωταθλήματος αντιλαμβάνονται την κοροϊδία. Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο
Οι αυταπάτες στην προσδοκία.

Από τις 10 Δεκέμβρη που η ομάδα πέρασε στα χέρια μιας προσωρινής διοίκησης με πρωταρχικούς και κύριους σκοπούς:

1) Για να προστατεύσει τα συμφέροντα και την ιστορία του συλλόγου, για να αποφύγει τον διασυρμό και την χλεύη του φίλαθλου κόσμου.

2) Για να δώσει στον κόσμο τις Κυριακές του, για να μπορεί να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα ζωντανή και για να μην παραδοθούν τα κλειδιά του συλλόγου στον οποιονδήποτε τυχάρπαστο.

3) Από αγάπη και μόνο χωρίς να υπολογίζει το κόστος και την φθορά όπως και κάποιες προηγούμενες διοικήσεις που και αυτές δούλεψαν για το καλό και πλήρωσαν το τίμημα. Η προσωρινή διοίκηση ήρθε για να αποφύγει επίσης την κακή εικόνα σε όλους αυτούς που ενεπλάκησαν οικονομικά με παροχή υπηρεσιών προς τον σύλλογο και δεν πληρώθηκαν έως τον Δεκέμβριο προσβάλλοντας την ιστορία και το κύρος του ίδιου του Συλλόγου.

Χωρίς τα «φαντάσματα» του παρελθόντος

Για τους ανθρώπους που απλά κρατούν το τιμόνι του συλλόγου αυτή την στιγμή, η μοναδική πρόσφορα τους είναι η έντιμη διαχείριση με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ πρόσφορα. Η Προτεραιότητα όταν παίρνεις έναν “πάτο” ενός βαρελιού είναι να κλείσεις τον “πάτο” και μετα να αρχίζεις να το γεμίζεις.

Για να πορευτείς με αξιοπρέπεια και υγιή ανταγωνισμό σαν σύλλογος πρέπει να απομακρύνεις κάθε τι τοξικό γύρω από τον σύλλογο. Όσο θα είμαστε άδω ότι τοξικό υπάρχει γύρω μας θα απομακρύνεται και οτι γεννιέται θα κόβεται.

Το δόγμα της σημερινής προσωρινής διοίκησης όπως και το … “Ουδείς Μονιμότερος του προσωρινού η ουδείς προσωρινός εκ του μονίμου». Στον δεύτερο γύρο η ομάδα έχει πάρει 7 βαθμούς ενώ απομένουν 6 ακόμα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Χωρίς καμιά οικονομική ενίσχυση από κανέναν φορέα της πόλης, παρά μόνο με την αγάπη ελάχιστων ρομαντικών οπαδών που με την παρουσία τους βοηθούν και δίνουν ανάσα οικονομική στον σύλλογο να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα.

Η προσωρινή διοίκηση του πρωτοδικείου δεν ήρθε για να σώσει τον σύλλογο οικονομικά, ούτε έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για σωτήρες όπως οι προηγούμενοι. Έδωσε προσδοκίες όπως και πηρέ, ο χρόνος θα δικαιώσει ή όχι .

Ένα όμως είναι σίγουρο δεν θα πει ψέματα στον κόσμο. Θα πει τα πράγματα με το όνομά τους την κατάλληλη στιγμή. Σ’ αυτήν την προσωρινή διοίκηση δεν υπάρχουν Τζιμπούρ, δεν υπάρχουν Γαλακτόπουλοι, δεν υπάρχουν Αιγύπτιοι δεν υπάρχουν φαντάσματα του παρελθόντος.

Ο ΠΓΣ δεν είναι πλέον ‘’ξέφραγο αμπέλι’’

Όταν θα υπάρξει κάτι χειροπιαστό μόνο τότε θα ανακοινωθεί και με τον τρόπο που επιβάλλεται και όχι με τον τρόπο που έχουν μάθει και έχουν συνηθίσει κάποιοι από το πρόσφατο παρελθόν.
Εως τότε να ξέρετε ότι αυτή η ομάδα θα πορεύεται ΑΜΙΣΘΙ και τα μελή της διοίκησης αυτής θα έχουν όλα εκείνα που χρειάζονται από τον νόμο για να λειτουργήσει ένας σύλλογος
Θα παραδώσουν βιβλία, δεν θα τα χάσουν ούτε θα δώσουν στον όποιο ενδιαφερόμενο την εικόνα ότι το σωματείο του ΠΓΣ ήταν “ξέφραγο αμπέλι”.

Η προσωρινή Διοίκηση αυτή με μοναδικό έσοδο τα όποια εισιτήρια κόβονται στους εντός έδρας αγώνες ζει και πορεύεται μέχρι τέλους.

Παίκτες, προπονητής, φροντιστής, και όσοι άλλοι εμπλέκονται διοικητικά το κάνουν με αυτό τον τρόπο μόνο και μόνο για δείξουν τον δρόμο στους επόμενους.
Όποιοι κι αν είναι αυτοί, ότι για να αναγεννηθεί ένας σύλλογος δεν φτάνουν μόνο τα όποια χρήματα θα επενδύσουν, αν πρώτα δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να πιάσουν τόπο αυτά τα χρήματα.

Κανείς δεν θα επενδύσει σε μια ομάδα αν δεν σιγουρευτεί ότι μια ομάδα μπορεί με τα ελάχιστα να προσφέρει και να αποδώσει τα μέγιστα. Λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα οσονούπω.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr