background img
banner
banner

Νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

ΒΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ανέβηκε ήδη στο διαδίκτυο. Πρόκειται για τον ιστότοπο: www.imkalaig.com, ο οποίος συγκεντρώνει χρήσιμες πληροφορίες για όλη την μητροπολιτική περιφέρεια, που εποπτεύει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

Η νέα ιστοσελίδα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χρήσιμα στοιχεία, που αφορούν στα ιστορικά δεδομένα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην πλούσια εκκλησιαστική της παράδοση, στην διοικητική δομή της και σε ό,τι άλλο σχετίζεται με την διαχρονική της πορεία, υπόσταση και προσφορά. Επίσης παρουσιάζει την Μαρτυρία της ταπεινής διακονίας της Τοπικής μας Εκκλησίας και αποτελεί την φωνή της, καθώς μας προσφέρει βήμα επικοινωνίας, μορφώσεως, ενημερώσεως.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στον διαδικτυακό χαιρετισμό του, απευθύνει πρόσκληση για επίσκεψη και περιήγηση στον ηλεκτρονικό οίκο, επισημαίνοντας ότι «πλην των άλλων, μας παρέχει, κυρίως, την δυνατότητα να μετέχουμε της ορθόδοξης Θεολογίας μας, να μοιραζόμαστε –με όσους επιθυμούν- τα μηνύματα του Ευαγγελίου, τον ζώντα λόγο του Χριστού, να μελετάμε τα Πατερικά κείμενα, αλλά και να καταθέτουμε με ευλάβεια και εκκλησιαστική ακρίβεια την αγωνία και τις θέσεις μας για όλα τα ζωτικά και μεγάλα προβλήματα, τα οποία απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και κυρίως τους νέους μας».

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνέχεια με δελτία Τύπου, που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη καθώς, επίσης, με ανακοινώσεις και ιστορικά στοιχεία για την μητροπολιτική περιφέρεια. Τον νέο ιστότοπο, που ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος και να αποκτήσει ικανή επισκεψιμότητα, μπορεί να αναζητήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.imkalaig.com


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr