background img
banner
banner

Σοκ για τον 71χρονο που αγνοείτο | ΦΩΤΟ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην ιστορία του Αιγιώτη που αγνοείτο από τα ξημερώματα της Πέμπτης 9 Ιουνίου. Ο Αντώνης Τσέλιος, 71 ετών κάτοικος των Εργατικών Κατοικιών της Διγελιωτίκων, βρέθηκε τελικώς νεκρός μέσα σε δεξαμενή στην αυλή του σπιτιού του, το μεσημέρι της Παρασκευής, γεγονός που προκάλεσε σοκ στους οικείους του και ανείπωτη θλίψη.

Οι αρχές και τα σωστικά συνεργεία είχαν στήσει πολύ μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή του, με τις έρευνες να επεκτείνονται ακόμη και στη παραλία των Διγελιωτίκων που απέχει πολύ από το σπίτι του, ωστόσο ο άτυχος άνδρας, βρισκόταν τόσο κοντά σε αυτό… Από την αρχή είχε εκδηλωθεί η ανησυχία της οικογένειάς του, δεδομένου ότι ο άνδρας είχε παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε ένα ατύχημα στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Έπασχε δε από άνοια.

Οι οικείοι του αρχικά εξέφρασαν την εκτίμηση ότι δεν μπορεί να πήγε μακριά, δεδομένου ότι όταν βγήκε από το σπίτι δεν φορούσε καν παπούτσια. Από την αρχή, Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου «χτένισαν» τις εργατικές κατοικίες, κάθε «γωνιά» του Συνοικισμού και της ευρύτερης περιοχής, ενώ έφτασαν και ως τα Διγελιώτικα. Όσο περνούσαν οι ώρες, η αγωνία κορυφωνόταν ενώ μειώνονταν και οι πιθανότητες ο άτυχος άνδρας να είναι ζωντανός. Στις έρευνες προστέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και κλιμάκιο της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα» και τους δύο συνοδούς του.

Την Παρασκευή, με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε και πάλι η αναζήτηση, ενώ βγήκε και Silver Alert με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αγνοούμενου. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή, στις έρευνες πέρα από τα μέλη της οικογένειάς του, συμμετείχαν και γνωστοί και φίλοι τους. Τελικώς, το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας εξ αυτών, σκέφτηκε να ανοίξει το ντεπόζιτο που ο ίδιος ο 71χρονος είχε τοποθετήσει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, προκειμένου να ποτίζει τον κήπο του. Το σοκ, όπως είναι φυσικό, ήταν μεγάλο βλέποντας εντός αυτού, νεκρό τον αγνοούμενο. Εντύπωση δε προκάλεσε το γεγονός πώς ο άτυχος άνδρας με τη σωματική του διάπλαση λόγω του ύψους του, κατάφερε να χωρέσει μέσα στη δεξαμενή, η οποία εμπεριείχε νερό.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος, ενώ εκλήθη και το ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό του άτυχου άνδρα, κάτι που έγινε αρκετή ώρα αργότερα μέχρι να ληφθούν όλα τα στοιχεία. Όλοι όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο, έκαναν λόγο για έναν ήρεμο και καλό άνθρωπο, εκφράζοντας τη θλίψη του για την τραγική του κατάληξη. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 71χρονου ερευνώνται, ωστόσο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και δεδομένης της κατάστασης της υγείας του, απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr