background img
banner
banner

Πώς ο «Απόλλων» γέμισε παιδικά χαμόγελα…

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ TO «HAPPY WEEKEND» – ΚΟΠΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Στιγμές… δόξας ξαναζεί ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων» με γεμάτη πλέον αίθουσα τα Σαββατοκύριακα και ικανοποιητική προσέλευση τις καθημερινές.

Η πολιτική τής Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας για την νέα κινηματογραφική σεζόν, έχει ήδη αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα, ενώ μικροί και μεγάλοι έχουν «αγκαλιάσει» το αναβαθμισμένο σινεμά. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για την παιδική ταινία κόπηκαν περί τα 800 εισιτήρια!

Πρόκειται, αναμφισβήτητα για μία τεράστια επιτυχία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. που δείχνει να πετυχαίνει και με το παραπάνω τον στόχο που έχει θέσει, να μετατρέψει ξανά τον Δημοτικό Κινηματογράφο σε σημείο αναφοράς για την πόλη. Εμφανή είναι περισσότερο τα αποτελέσματα μέσα από την καθιέρωση των «Happy Weekends», που περιλαμβάνουν την προβολή παιδικών και νεανικών ταινιών με το συμβολικό εισιτήριο των 3 ευρώ. Το πρώτο Σαββατοκύριακο προβλήθηκε η ταινία «Γοριλομπελάδες» που και τις δύο ημέρες προσέλκυσε πλήθος μικρών φίλων. Στην συνέχεια, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήρθε η ταινία “Εγώ Ο Απαισιότατος 3” για να γεμίσει την αίθουσα του κινηματογράφου τόσο το απόγευμα του Σαββάτου όσο και της Κυριακής, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές του κινηματογράφου.

Προσιτό εισιτήριο

Η προώθηση του σινεμά για τα παιδιά και η προσέλκυσή τους σε ώρες που ενδείκνυνται και με χαμηλό εισιτήριο, προέκυψε μετά από αναζήτηση της προέδρου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρίας Τσουκαλά, η οποία μιλώντας στo “protionline.gr” είπε πως ΄΄μέσα από συζήτηση με τις κινηματογραφικές εταιρείες διανομής ταινιών μας έκαναν γνωστό ότι μπορούμε να νοικιάζουμε μία ταινία για ένα Σαββατοκύριακο και να την προβάλλουμε με ό,τι εισιτήριο εμείς επιθυμούμε. Έτσι καθορίσαμε το εισιτήριο στα 3 ευρώ, ούτως ώστε ο κινηματογράφος να γίνει προσιτός και να δοθεί η ευκαιρία σε όσα παιδιά το επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες, χωρίς να επιβαρύνουμε πολύ τις οικογένειές τους΄΄.

΄΄Είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή το να ξανακάνουμε τον «Απόλλωνα» αξιόλογη πρόταση εξόδου και να προσφέρει όμορφες στιγμές στους δημότες κάθε ηλικίας. Η εικόνα τής γεμάτης αίθουσας, μας έδωσε μεγάλη χαρά΄΄, πρόσθεσε η κ. Τσουκαλά η οποία παρατήρησε ακόμη πως ικανοποιητική είναι η προσέλευση στο σινεμά και στις προβολές ταινιών για μεγαλύτερους, με το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ. Μάλιστα, στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι επιλέγονται ταινίες που εκτός από νέες, έχουν κάτι να προσφέρουν στο κοινό της Αιγιάλειας, αναφέροντας ως παράδειγμα την ταινία που θα προβάλλεται ως σήμερα στον «Απόλλωνα» «Το τελευταίο σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη (ώρες προβολών 7.30 και 10.00μ.μ.).

Αξίζει, τέλος να αναφερθεί ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει παιδική ταινία, λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως που θα λάβουν χώρα στον «Απόλλωνα». Όσο για το μεθεπόμενο 25 και 26 Νοεμβρίου, στην ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ήδη αναζητούν την ταινία που θα κάνει τους μικρούς φίλους να περάσουν αξέχαστα!

«Justice League» από αύριο

Από αύριο, το πρόγραμμα του κινηματογράφου συνεχίζεται με την προβολή μίας ταινίας. Πρόκειται για την ταινία «Justice League» που ξεκινά αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου σε πρώτη παγκόσμια προβολή. Η ώρα της Justice League πλησιάζει. Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Ομάδα Αυτοκτονίας», με τον Μπρους Γουέιν (Μπάτμαν) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Νταϊάνα Πρινς (Wonder Woman) και την Αμάντα Γουόλερ για νέα άτομα με υπερδυνάμεις. Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.
Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 16/11 έως Τετάρτη 22/11: Το “Justice League”: 19:30 & 22:00 – είσοδος 5 ευρώ. Τη Δευτέρα 13/11 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής: Το “Justice League”: 19:00. Κινηματογραφική Λέσχη – «Η Κλούβα» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr