background img
banner
banner

Ευχαριστίες και ευχές για την θεατρική παράσταση

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Ευχαριστίες και ευχές με αναφορές στην συμβολή συγκεκριμένων ανθρώπων στην θεατρική παράταση που ανέβασαν η Δ΄ και Στ΄ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, περιλαμβάνει ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
Όπως τονίζει, ΄΄το θερμό χειροκρότημα όλων όσων παραβρέθηκαν στην γιορτή του σχολείου μας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ήταν η ανταμοιβή για τα παιδιά μας που υπό την καθοδήγηση των δασκάλων της Τετάρτης και της Έκτης τάξης του σχολείου μας, Φωτεινής Καρέλη και Διονύση Θεοδωρόπουλου αντίστοιχα καθώς και της Ιωάννας Στεφανάτου, δασκάλας θεατρικής αγωγής και του μουσικού του σχολείου μας Άγγελου Παπαγγελόπουλου, μας «ταξίδεψαν» στα προεπαναστατικά γεγονότα του 1821, αναδεικνύοντας την ιστορία του τόπου μας΄΄.
Παράλληλα, σημειώνει: ΄΄Φέτος άλλωστε ήταν ιστορική χρονικά η στιγμή αφού για πρώτη φορά μετά από αγώνες ετών, καθιερώθηκε και θα γιορτάζεται πλέον σαν τοπική εορτή και αργία η 26η Ιανουαρίου του 1821, σε μια προσπάθεια να πάρει η Συνέλευση της Βοστίτσας τη θέση που της αξίζει στην ιστορία του Έθνους. Η γιορτή της 25ης Μαρτίου μας συγκίνησε, αποδεικνύοντας πως σε μια κοινωνία που οι αξίες και τα ήθη παραπαίουν υπάρχουν εκπαιδευτικοί που τιμούν το ρόλο τους!!! Όσο για τα παιδιά μας, που τα καμαρώσαμε ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσιές να υποδύονται μεγάλες μορφές Αγώνα, είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων!΄΄.
Και συνεχίζει: ΄΄Θα ήταν παράλειψη να μην επαινέσουμε την εξαιρετική δουλειά του κ. Κωνσταντίνου Οικονόμου που επιμελήθηκε τα κείμενα και τους διαλόγους, αλλά και όλους όσους συνετέλεσαν για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον εκπρόσωπο του μητροπολίτη μας κ.κ. Αμβροσίου π. Αθανάσιο Λιακόπουλο για την παρουσία του, τον εφημέριο της ενορίας μας π. Άγγελο Σπυρόπουλο, την κ. Βασιλική Φελούκα σχολική σύμβουλο, που έστειλε τις ευχές της αλλά λόγο σεμιναρίου δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας, τον κ. Μαρινόπουλου πρόεδρο Σχολικής επιτροπής, τον κ. Αντώνη Μπούλη πρώην πρόεδρο σχολικής επιτροπής, τον κ. Κώστα Μεσάζο πρώην διευθυντή του σχολειόυ μας και νυν διευθυντή σχολείου Τεμένης που είναι πάντα παρών στις εκδηλώσεις του σχολείου μας, τον κ. Κώστα Μπούνια πρώην διευθυντή του σχολειόυ μας και νυν διευθυντή 9ου δημ. Αιγίου που μετέφερε τις ευχές του αλλά δεν μπόρεσε να είναι παρών λόγο της παρουσίασης της εργασίας του στο σεμινάριο διευθυντών ΠΕΚ Πάτρας, τους υπευθύνους του κινηματογράφου Απόλλων για τις ενέργειες τους ώστε να έχουμε την αίθουσα στη διάθεσή μας για την παρουσίαση της γιορτής και βέβαια όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας την γιορτή και δώσατε θάρρος στα παιδιά μας! Σας ευχαριστούμε θερμά.΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr