background img
banner
banner

Ενίσχυση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

ΖΗΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

Περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ζητά η διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, με επιστολή της προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Νικόλαο Κοτρωνιά, μέσω της οποίας κρίνει επιβεβλημένη και την συνεχή παρουσία αστυνομικών τόσο στην λαϊκή αγορά Αιγίου όσο και εκτός αυτής.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ, πριν λίγο διάστημα, συμπλήρωσε ένα χρόνο δράσης στην Αιγιάλεια, πραγματοποιώντας καθημερινές περιπολίες και αυξάνοντας αισθητά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της περιοχής. Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με την επιστολή του προς τον κ. Κοτρωνιά, αφενός μεν εκφράζει την ικανοποίησή του για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της δράσης της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην πόλη, αφετέρου δε διαπιστώνει ότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε, διευρύνεται συνεχώς η ανάγκη για μια Αστυνομία, που θα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, όπου η περίσταση το απαιτεί.

Όπως αναφέρει, ΄΄ο Σύλλογός μας, για όλους τους παραπάνω λόγους, ζητά: 1. Περαιτέρω ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνεχή παρουσία αστυνομικής δύναμης, καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας της λαϊκής αγοράς και συνεχόμενους αυστηρούς ελέγχους εντός και εκτός λαϊκής΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr