background img
banner
banner

Πολιτική σύσκεψη-συζήτηση του ΚΚΕ στο Αίγιο

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ 

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Αιγιαλείας και του Τομέα Αχαΐας του ΚΚΕ, δόθηκε στη δημοσιότητα ανακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνεται πρόσκληση για συμμετοχή στην πολιτική σύσκεψη-συζήτηση που οργανώνει το ΚΚΕ με το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας Νίκος Καραθανασόπουλος τη Κυριακή 2 Δεκέμβρη στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου.

Συγκεκριμένα, σημειώνει: ΄΄Σε θολά νερά προσπαθούν να ψαρέψουν πρόσφατα δημοσιεύματα στην Αιγιάλεια σχετικά με την στάση του ΚΚΕ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, να δημιουργήσουν σύγχυση στους εργαζόμενους, τη μικρομεσαία αγροτιά τα λαϊκά στρώματα του Δήμου. Εκφράζουν την ανησυχία εκ μέρους των αστικών πολιτικών δυνάμεων  μήπως ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και οι δυνάμεις του Κόμματος συνολικά. Το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές δίνουν τις μάχες με καθαρό πάντα πρόσωπο δεν έχουν ανάγκη  τις κουκούλες των δήθεν ανεξάρτητων υποψήφιων, που προσπαθούν κάτω από τη μάσκα της «ανεξαρτησίας»   να κρύψουν τις ευθύνες των κομμάτων τους, κεντρικά και τοπικά στην Αιγιάλεια, για την εξαθλίωση του εργαζόμενου λαού. Προσπαθούν να κρύψουν και τις προθέσεις τους να συνεχίσουν στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο αξιοποιώντας και  οπορτουνιστικά μορφώματα τύπου Εργατικού Αγώνα , που μοναδικό στόχο ύπαρξης έχουν να χτυπήσουν την πολιτική του ΚΚΕ΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματίες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους να δώσουν την καλύτερη απάντηση και με τη μαζική συμμετοχή τους στην πολιτική σύσκεψη-συζήτηση που οργανώνει το ΚΚΕ με το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Αχαΐας Νίκο Καραθανασόπουλο τη Κυριακή 2 Δεκέμβρη στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου. Να στηρίξουν το ΚΚΕ και με την ψήφο τους οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε εκλογική μάχη΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr