background img
banner
banner

Δεν κινδυνεύει με υποβάθμιση ο ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Απετράπη, όπως φαίνεται, για την ώρα, ο προωθούμενος υποβιβασμός των υπηρεσιών του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) Αιγίου και η μετατροπή της τοπικής υπηρεσίας, από Περιοχή Αιγίου (δομή υπό την μορφή της οποία λειτουργεί σήμερα) σε Πρακτορείο. Την ενημέρωση αυτή είχε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος από τον Βοηθό Περιφερειακό Διευθυντή της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηπείρου του ΔΕΔΔΗΕ, Στέφανο Μπέη.

Υπενθυμίζεται ότι εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, θορυβημένοι από την επικείμενη συρρίκνωση των υπηρεσιών της στο διοικητικό και στο τεχνικό κομμάτι και τον υποβιβασμό της, από Περιοχή σε Πρακτορείο, είχαν επισκεφθεί τον δήμαρχο, ζητώντας του να ασκήσει πιέσεις ώστε να μην προχωρήσει το σχέδιο υποβάθμισης.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είναι επιτακτική η ανάγκη διατήρησης της υπηρεσίας ως έχει, οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι ο ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, εξυπηρετεί 98 χωριά και καλύπτει 2.500χλμ. δίκτυο και χάρη στην τεχνική υποδομή του ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, τόσο για την εξυπηρέτηση του πολίτη όσο και για την εξυπηρέτηση του Δήμου, ενώ είναι βέβαιο ότι οποιαδήποτε υποβάθμιση θα είχε άμεσες συνέπειες στην εξυπηρέτηση και στην κάλυψη των καθημερινών τεχνικών αναγκών που παρατηρούνται αυξημένες την περίοδο του χειμώνα και ιδιαίτερα στα χωριά και τις απομακρυσμένες περιοχές.

Υπήρξε νέος σχεδιασμός δομών

Η αντίδραση του δημάρχου ήταν άμεση, όπως άλλωστε κι άλλων φορέων όπως Εργατικό Κέντρο Αιγίου και Εμπορικός Σύλλογος. Έτσι ο δήμαρχος επισκέφθηκε τον Βοηθό Περιφερειακό Διευθυντή της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηπείρου του ΔΕΔΔΗΕ, Στέφανο Μπέη εκθέτοντάς του το αίτημα της περιοχής, από τον οποίο έλαβε την πληροφορία ότι πλέον δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο κ. Παναγόπουλος, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα, ΄΄είχα την διαβεβαίωση από τον κ. Μπέη ότι η υποβάθμιση της τοπικής υπηρεσίας προβλεπόταν από τον παλιό σχεδιασμό ο οποίος πλέον άλλαξε και βάσει αυτού, θα παραμείνει ως έχει, οπότε, για την ώρα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr