background img
banner
banner

Νέο Πρόγραμμα για Εφήβους

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

«Παίχτης ή Πιόνι; Εσύ Επιλέγεις!».Συχνά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με συνθήκες και καταστάσεις που δεν έχουμε επιλέξει να ζήσουμε. Μπορούμε όμως να επιλέξουμε τον τρόπο που θα τις ζήσουμε. Τι ρόλο θα πάρουμε, ποια θέση, ποια συμπεριφορά; Θα μπούμε σε θέση παίχτη, που με τις δυνάμεις του και τα στηρίγματά του παίζει και απολαμβάνει το παιχνίδι ή θα είμαστε πιόνια που κινούμαστε ανάλογα με το ζάρι; Ή μήπως πότε το ένα και πότε το άλλο;

Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, Καλλίπολις, προτείνει και προσκαλεί εφήβους ηλικίας 15-17 ετών, να «παίξουν» σε μια συνάντηση φτιαγμένη από νέους για νέους και ίσως να βρουν μαζί την απάντηση. Το εν λόγω εργαστήρι για εφήβους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-20:00, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια, να γνωριστούν, να διασκεδάσουν και να επικοινωνήσουν με συνομηλίκους τους για θέματα που τους αφορούν. Το περιεχόμενο της συνάντησης και τα παιχνίδια έχουν δημιουργηθεί από την Επιστημονική Ομάδα σε συνεργασία με την ομάδα Εφήβων και Νέων του Κέντρου Πρόληψης.

Η συνάντηση είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 2610 623290, 2610 226948 με τις κα. Κουρλέση Ελένη ή κα. Ζορμπά Γιάννα ή  μέσω email στο [email protected]. για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (έως 19/12).


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr