background img
banner
banner

Στην κορυφή της λίστας του περιοδικού «Decanter»!

ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΟΥΒΑΛΗ

Στο περιοδικό «Decanter» φιγουράρει το νέο κρασί της οινοποιίας «Ρούβαλη» και μάλιστα με υψηλή βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη σοδειά της Τσιγγέλω, της ξηρής Μαυροδάφνης, το κορυφαίο περιοδικό την βαθμολογεί με 92/100.

«Όταν το κορυφαίο και αντικειμενικό περιοδικό στον κόσμο DECANTER, στην πρώτη εμφάνιση του κρασιού σου, σε βαθμολογεί με 92/100,νιώθεις υπερηφάνεια για τους οινοποιούς (Θεοδώρα και Αντόνιο) την αμπελουργική ζώνη (Πλαγιές Αιγιαλείας) και την ποικιλία σταφυλιού (Μαυροδάφνη= Τσιγγέλω)! Όπως το λευκό κρασί Ασπρολίθι το 1990, από την ντόπια ποικιλία Ροδίτης της ορεινής Αιγιάλειας καρφώθηκε εξ αρχής στην κορυφή (και παραμένει εκεί), έτσι και τώρα 27 χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται με το ερυθρό μας διαμάντι Tsigello, …..Καλοτάξιδοι!» αναφέρει ικανοποιημένος ο κ. Ρούβαλης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr