background img
banner
banner

Μπαίνουν οι τελευταίες «πινελιές» για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

25 ΓΚΡΟΥΠ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ!

Οι τελευταίες «πινελιές» έτσι ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το Παιδικό Καρναβάλι Αιγιάλειας αλλά και οι λοιπές προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα το πλαισιώσουν, μπαίνουν από την Καρναβαλική Επιτροπή και τους διοργανωτές που, ειδικά φέτος, έχουν υπερβάλει εαυτό έτσι ώστε με τα μέσα που διαθέτουν, να μετατρέψουν το Αίγιο σε μία μεγάλη καρναβαλούπολη! Ο χρόνος ωστόσο, μετρά αντίστροφα και αύριο Παρασκευή ξεκινούν οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης και Αναψυχής, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. 

Χθες βράδυ στην Κουλούρα επρόκειτο να γίνει συγκέντρωση των εκπροσώπων των γκρουπ και να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές για την καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής. Όπως έκανε γνωστό στο Protionline.gr  ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μένιος Κουτρόπουλος, ΄΄φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αναμένεται να διοργανωθεί το μεγαλύτερο καρναβάλι που έγινε ποτέ στο Αίγιο΄΄. Είναι χαρακτηριστικό ότι δήλωσαν συμμετοχή 25 γκρουπ με πάνω από 2.000 συμμετέχοντες!

Μεγαλύτερη επιβάρυνση, αναγκαία η στήριξη

΄΄Φέτος γίνεται μία υπεράνθρωπη προσπάθεια αφού από την μία υπάρχει η διάθεση και η συμμετοχή του κόσμου, από την άλλη όμως, υπάρχει δυσκολία διότι λίγοι στηρίζουν οικονομικά το εγχείρημα. Εκεί έγκειται η επιτυχία των ανθρώπων που πασχίζουν να συγκεντρώσουν χορηγίες γι’ αυτό τον σκοπό΄΄, σχολίασε ακόμη ο κ. Κουτρόπουλος. Να σημειωθεί ότι πέρυσι που οι εκδηλώσεις ήταν λιγότερες, οι χορηγοί έφταναν τους 120 και φέτος, ως τώρα, είναι μόλις 70. ΄΄Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να περάσει ο κόσμος καλά, να υπάρχει κέφι και να ξεχαστούμε όλοι από τα προβλήματα΄΄, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας.

Το πρόγραμμα των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, όπως ανακοινώθηκε από την Καρναβαλική Επιτροπή, έχει ως εξής: Παρασκευή 01-03-2019 και ώρα 17:00 «Ζωγραφίζουμε την Αποκριά στο κέντρο της πόλης». Κυριακή 03-03-2019 και ώρα 11:00 « Έναρξη παιδικής παρέλασης» (Πλατεία Αγίας Λαύρας). Σάββατο 09-03-2019 και ώρα 20:00 «Νυχτερινή ποδαράτη στους δρόμους της πόλης» (Αφετηρία Κορίνθου 16 εμπρός από το κατάστημα Κουτρόπουλου Αριστομένη). Κυριακή 10-03-2019 και ώρα 18:00 «Τελετή λήξης Καρναβαλικών εκδηλώσεων – Καύση Καρνάβαλου – Πολλές εκπλήξεις» (Παραλία Αιγίου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr