background img
banner
banner

O Αγ. Χαράλαμπος και η κόντρα δημάρχου και βουλευτών

Η ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΟΥΤΟΥ ΠΟΥ “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Ήταν ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Θανάσης Παναγόπουλος, από την Ακράτα, ανήμερα του Αγ. Χαραλάμπους, που εξαπέλυσε επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για την απουσία τους από τις εκδηλώσεις του δήμου, όπως πρώτη η “Π” είχε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμά της.

Οι γέφυρες ανάμεσα στο δήμαρχο και βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη, έχουν κοπεί από καιρό, παρά τις προσπάθειες του Παναγόπουλου να βρει στήριξη σε θέματα που αφορούν το δήμο αλλά κυρίως το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ο δήμαρχος στην αίθουσα της “Αναγέννησης” είχε καταφερθεί κατά των βουλευτών, λέγοντας ότι “που είναι οι βουλευτές, μόνο όταν έρθουν εκλογές θα σας χτυπήσουν την πλάτη για να ζητήσουν και πάλι την ψήφο σας”.

Η απάντηση από τους βουλευτές ήρθε χθες το βράδυ και ήταν σκληρή προς το δήμαρχο, όπως σκληρή ήταν και η απάντηση του δημάρχου προς αυτούς.

Βουλευτές : “Ανίκανος και φοβικός να δώσεις λύσεις”

“Ο δήμαρχος Αιγιάλειας κος Παναγόπουλος περίμενε την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους αλλά και τις εκδηλώσεις για την επέτειο της συνέλευσης της Βοστίτσας για να επιτεθεί στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Αναρωτήθηκε μάλιστα πως θα μπορέσουν να επισκεφθούν οι βουλευτές την περιοχή για να ζητήσουν ψήφο από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Παναγόπουλος θέλοντας να καλύψει την δική του ανεπάρκεια και ανικανότητα να διαχειριστεί τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής προσπαθεί να μεταβιβάσει “ευθύνες” σε άλλους.

Ανίκανος και φοβικός να δώσει λύσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στο φλέγον ζήτημα των απορριμμάτων στο δήμο αλλά και στη λειτουργία του ΧΥΤΑ Αιγείρας.

Ελλειμματικός και απών από τους πρώην καλλικρατικούς δήμους της Αιγιάλειας αλλά και από τις κοινότητες, εγκαταλείφθηκε στο τέλος από την πλειοψηφία των συμβούλων του.

Ήταν αυτός που πριν ξεσπάσει το πρόβλημα στην Αιγείρα έλεγε πως φοβάται ότι η Αιγιάλεια θα γίνει Πύργος, χωρίς όμως να παίρνει καμιά πρωτοβουλία.

Ήταν αυτός που κρυβόταν όταν οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για την κατάσταση και καλούσε τα ΜΑΤ να υπερασπίσουν την ανεπάρκειά του.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα των παραγωγών της περιοχής, όπως η συνδεδεμένη στη σταφίδα, η αναμπέλωση και οι έγκαιρες αποζημιώσεις στις καταστροφές της αγροτικής παραγωγής.

Επίσης προώθησαν το θέμα της αποχέτευσης στην Ανατολική Αιγιάλεια μετά από επικοινωνία με τοπικούς φορείς και βοήθησαν με τις παρεμβάσεις τους να δοθεί έστω και προσωρινή λύση στην απομάκρυνση των απορριμμάτων, όταν ο ίδιος αμήχανος και λίγος έριχνε τις ευθύνες σε προηγούμενες δημοτικές αρχές σαν να ήταν στην περιοχή για τουρισμό.

Επέτυχαν με τις παρεμβάσεις τους την παραμονή των τμημάτων του ΑΤΕΙ στο Αίγιο και τη χρηματοδότηση της σύνδεσης της Ολυμπίας οδού με το λιμάνι του Αιγίου.  Άνευρος και άχρωμος αποχωρεί από τα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας. Όλοι θα τον θυμούνται σαν μια κακή παρένθεση. Ευχόμαστε ο Άγιος Χαράλαμπος να τον συγχωρήσει.”

Δήμαρχος:  Ο Αγ. Χαράλαμπος να δώσει φώτιση, για να σηκωθούν να πάνε σπίτια τους.

“Η κοινή ανακοίνωση των βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, καταδεικνύει τον πανικό και την ανυπαρξία τους. Δυστυχώς αν και εκλέχθηκαν να λύσουν προβλήματα στον τόπο, αυτοί μόνο πρόσθεσαν. Αν και έχουν κληθεί  πολλές φορές να πάρουν θέση σε μεγάλα προβλήματα, το κύριο μέλημα τους ήταν η ψηφοθηρία. Η απουσία τους καταμαρτυρά τον φόβο τους  προς τον λαό για τους χειρισμούς τους και τη στάση τους όχι μόνο στα τοπικά αλλά και στα μεγάλα εθνικά μας θέματα. Τέτοιους βουλευτές δεν τους χρειάζεται ο τόπος.Όσο για τον Άγιο Χαράλαμπο που επικαλούνται αν και είναι άθεοι ,εύχομαι να τους δώσει φώτιση  για να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε σπίτια τους. Έτσι και αλλιώς αόρατοι ήταν πάντα.”

Παράταξη Γούτου: «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον κ. Καλογερόπουλο; Ας το πουν»

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση της η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου, Χρήστου Γούτου, “ανοίγει” το μέτωπο της κόντρας, δείχνοντας ευθέως τον υποψήφιο  δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο πίσω από την κοινή ανακοίνωση των τριών βουλευτών.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: “Κατάπληξη μας προκάλεσε η κοινή ανακοίνωση των κ.κ. βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, με φρασεολογία προκλητική και ανεπίτρεπτη κατά του θεσμού του Δημάρχου Αιγιάλειας.

Είναι πασιφανές, πως πρόκειται για μία έμμεση παρέμβαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στην πορεία προς τις εκλογές.  Ρωτάμε, τους κ.κ. βουλευτές και τον Τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Σε ποιον υποψήφιο δήμαρχο κάνουν «πολιτικές πλάτες»; Είναι ο κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος; Ο εκλεκτός τους; Ναι ή όχι; Ας μην απαντήσουν σε μας. Ας απαντήσουν στον κόσμο που δικαιούται να ξέρει την αλήθεια.  ”

 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr