background img
banner
banner

Πορίσματα για ζημιές του περασμένου Ιουνίου

ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Τους πίνακες με τα πορίσματα ζημιών που έχουν σημειωθεί σε καλλιέργειες της Αιγάλειας, απέστειλε ο ΕΛ.Γ.Α. Συγκεκριμένα, εστάλησαν την Παρασκευή για ζημιές που σημειώθηκαν στις 28 Ιουνίου από βροχόπτωση στην Τ.Κ. Νεραντζιών, καθώς και στην Τ.Κ. Μάγειρα, την ίδια ημερομηνία.

Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην προθεσμία δέκα ημερών, ήτοι από 8 Φεβρουαρίου έως 18 του μήνα.

Επίσης, χθες Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου παρελήφθησαν οι πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από βροχόπτωση που είχε σημειωθεί στην Τ.Κ. Λάκκας και στην Τ.Κ. Τούμπα, στις 28 Ιουνίου.

Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην προθεσμία δέκα ημερών, ήτοι από 11 Φεβρουαρίου έως 21 του μήνα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr