background img
banner
banner

Έργα οδοποιίας και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων και στην Αιγιάλεια

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η έγκριση προτάσεων για την ένταξη σειράς έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου και ώρα 16.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του οργάνου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) στην Πάτρα.

Ειδικότερα, μεταξύ των έργων που δρομολογούνται είναι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των δικτύων ύδρευσης των πυρόπληκτων οικισμών Κουνινά Κερνίστα Λόφος και Καλυβίτης στη Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού, όπως και στην Τ.Κ. Άνω Διακοπτού». Αντιστοίχως το περιφερειακό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την πρόταση για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων παρεμβάσεων για βελτιώσεις οδικών αρτηριών και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Επίσης, τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ θα γίνει συζήτηση επί της επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρη  Αλεξόπουλο, σχετικά με την κήρυξη της Ανατολικής Αιγιάλειας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας και με την Αντιπλημμυρική θωράκιση της Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr