background img
banner
banner

Ανανεώνουν το ραντεβού και ανυπομονούν για την Πρωτομαγιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Ομίλου Αβύθου ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν τα Κούλουμα 2019.

Σε ανακοίνωσή του μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Ομίλου Αβύθου  αναφέρει τα εξής: ” Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.ΚΕ.Π.Α. που στάθηκε αρωγός της προσπάθειας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου για την παραχώρηση του γηπέδου, τους χορηγούς μας εστιατόρια, ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ & Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, καθώς και άλλους ανώνυμους συντελεστές.

Πάνω από όλα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους που για ακόμα μια χρονιά επισκέφτηκαν το χωριό μας, την Άβυθο  για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, παραδοσιακά με μουσική, χορό και φαγητό τα Κούλουμα.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας δίνει δύναμη για την επόμενη χρονιά να είμαστε πάλι κοντά σας για το επόμενο πέταγμα του χαρταετού.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για του χρόνου, μέχρι τότε όμως, με χαρά θα σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την Πρωτομαγιά.”


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr