background img
banner
banner

Με επιτυχία η 3η γιορτή Θράψαλου από τον Πολιτιστικό Όμιλο Αβύθου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Γιορτή Θράψαλου στην παραλία Άκολης. Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη για ακόμα μία χρονιά, όπου όλοι γεύτηκαν τα καλοψημένα θράψαλα και χόρεψαν με ατελείωτο κέφι. Μία γιορτή στην οποία υπήρξαν αρωγοί, οι επιχειρήσεις της Άβύθου/Άκολης και της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου και τις οποίες ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξή τους.

Ευχαριστίες σε όσους στήριξαν και τίμησαν τη γιορτή

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Αβύθου, ευχαριστεί  τον Ιερέα του χωριού π. Λουκά Τσούλη που τιμά πάντα με την παρουσία και ευλογία του τις εκδηλώσεις, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που τίμησε τη βραδιά με την παρουσία της δια του αντιπεριφερειάρχη Τάκη Παπαδόπουλο, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιο δήμαρχο Αιγιαλείας Χρήστο Γούτο, την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη, τους δημοτικούς συμβούλους Αιγιαλείας Μιχάλη Κυριακόπουλο, Τάκη Τσερεντζούλια και Παναγιώτη Μάρκου, τον πρόεδρο Κοινότητας Ροδοδάφνης Γιώργο Παλαιολόγόπουλο για την υποστήριξη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γεωργία Ντάτσικα,  Αριστείδη Τηλιγάδη,   Τάκη Αντωνόπουλο, τον πρόεδρο Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρο Καραδημητρόπουλο, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλμενίκου Θανάση Μπαλτουμά, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Αλυκής Πάνο Γεωργακόπουλο και τον πρόεδρο του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου Γιώργο Νικολόπουλο, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης  Αλέξη Σωτηρόπουλο, τον εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοδάφνης και Αντιπρόσωπο της Ο.Σ.Α. Βασίλη Σίδερη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Παραλίας Άκολης Πέτρο Δαδιώτη.

Επιπλέον ευχαριστεί την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών για την προσφορά του δώρου της λαχειοφόρου, μίας ψησταριάς η οποία κληρώθηκε στον κ. Θανάση Μπαλτουμά. Επίσης ευχαριστεί το χορευτικό τμήμα των Αχαιών και τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Ανδρέα Παλαιολογόπουλο που κάθε χρόνο είναι κοντά στο Σύλλογο και τον κ. Νίκο Μανέτα για την μουσική επένδυση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη του Ομίλου και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή της γιορτής, κυρίως τον κ. Ανδρέα Ρεκούτη πρόεδρο της Κοινότητας Πλατάνου Αιγιαλείας και Αντιπρόσωπο της Ο.Σ.Α. για την πολύτιμη βοήθειά του στο ψήσιμο των θράψαλων.

Τέλος από όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου Αβύθου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση, ευχόμενοι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού στην μαγευτική  Άκολη!!!


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr