background img
banner
banner

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου ο Ε΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Την Κυριακή 7η Απριλίου (Δ΄ Νηστειών), στις 7μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου θα τελεσθεί ο Πέμπτος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κωστάκης, Καθηγούμενος Ιεράς Μονής Ομπλού Πατρών, με θέμα «Η υψοποιός κλίμακα φωτεινός οδοδείκτης σε καιρούς σκοτεινούς».

Την Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού θα μεταδώσει απευθείας ο ραδιοφωνικός σταθμός «Διακονία και Μαρτυρία» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στα 91,2 FM.
Επίσης, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 7:15μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου θα τελεσθεί η Θεία λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων για τα μέλη των Ομοσπονδιών Συνταξιούχων Δημοσίου και Οργανισμών καθώς και για όσους Χριστιανούς επιθυμούν.

Τέλος, την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 7:15μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Θεοπρομήτορος Άννης θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων ειδικά για τους Εκπαιδευτικούς Μέσης και Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως αλλά και για όσους Χριστιανούς επιθυμούν.

΄΄Προσκαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί όπως προσέλθουν στις ως άνω λατρευτικές εκδηλώσεις΄΄, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr