background img
banner
banner

Η Π.Ε.Σ ανεβάζει την τιμή της σταφίδας στα ύψη!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο της Παναιγιαλείου Ενώσεως Συνεταιρισμών σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αφού έλαβε υπόψη του τα σημαντικά κέρδη που αποκόμισε από τις εμπορικές – εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας το έτος 2018, αποφάσισε να δώσει στους σταφιδοπαραγωγούς συμπληρωματική τιμή για το προϊόν – εκκαθάριση.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να πληρώσει την σταφίδα ΒΟΣΤΙΤΣΑ ποιότητας ΣΚΙΑ 2,20 € το κιλό και την ποιότητα ΗΛΙΟΣ 2,05 €/κιλό. Σημειωτέον είναι το γεγονός ότι η τιμή αυτή θα δοθεί σε όλη την σταφίδα που παρέλαβε η Π.Ε.Σ ανεξάρτητα από την ημερομηνία παράδοσης. Δηλαδή όλοι οι παραγωγοί θα εισπράξουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας συμπληρωματική τιμή – εκκαθάριση 0,50 €/κιλό στην ποιότητα ΣΚΙΑ και 0.35€/κιλό στην ποιότητα ΗΛΙΟΣ για όλη την ποσότητα που παρέδωσαν στην Π.Ε.Σ από τον περασμένο Αύγουστο.

Οικονομική «ανάσα» στους σταφιδοπαραγωγούς

Η επιτυχημένη εμπορική πολιτική που άσκησε η Π.Ε.Σ για άλλη μια χρονιά έφερε υψηλά κέρδη στην συνεταιριστική οργάνωση, με αποτέλεσμα να δώσει σημαντική οικονομική ανάσα στους σταφιδοπαραγωγούς αλλά και στην τοπική οικονομία. Ομολογουμένως, μια αξιέπαινη προσπάθεια της Π.Ε.Σ που σε εποχή οικονομικής κρίσης συνεχίζει την έντονη ανοδική της πορεία και διαρκώς αναγνωρίζεται ως μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο.

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Σ κ. Αθανάσιος Σωτηρόπουλος μας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ως διοίκηση της Π.Ε.Σ, αυτής της μεγάλης συνεταιριστικής εταιρείας, για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί προς όφελος του συναδέλφου παραγωγού, της απασχόλησης και της τοπικής οικονομίας. Σπανίζουν στη χώρα μας και μάλιστα σε εποχή οικονομικής κρίσης τέτοιες εταιρείες είτε είναι ιδιωτικές είτε πολύ περισσότερο συνεταιριστικές. Όλα όμως οφείλονται στους ανθρώπους της Π.Ε.Σ. Δηλαδή από τον συνάδελφο παραγωγό που παράγει υψηλής ποιότητας σταφίδα, την διοίκηση και βεβαίως το ανθρώπινο δυναμικό μας. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλω να κάνω στον Διευθυντή μας και υπεύθυνο εξαγωγών κ. Μίλτο Σταυρόπουλο για την εξαιρετική συμβολή του, για άλλη μια χρονιά, στα πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα και στην ανάπτυξη της συνεταιριστικής μας εταιρείας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr