background img
banner
banner

Ψήφος εμπιστοσύνης στο απερχόμενο Δ.Σ.!

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων διεξήχθησαν χθες Δευτέρα 10 Ιουνίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Συνολικά στις εκλογές συμμετείχαν 24 σχολικές μονάδες, δίνοντας ουσιαστικά… ψήφο εμπιστοσύνης στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, δικαιώνοντας το έργο που έχει επιτελέσει όλο αυτό τον καιρό.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, και για το Δ.Σ. εκλέγονται: Μένιος Κουτρόπουλος, Απόστολος Δεληγάκης, Κωνσταντίνος Καϊάφας, Ηρακλής Λώλης, Κατερίνα Παππά, Παναγιώτης Φράγκος, Δημήτρης Ζωιτσούδης. Να σημειωθεί ότι τα νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. είναι δύο, οι Ηρακλής Λώλης και Δημήτρης Ζωιτσούδης.

Για την Ομοσπονδία, εκλέγονται: Μένιος Κουτρόπουλος, Αποστόλης Δεληγάκης, Γιώτα Ζαγκρίλη, Ντία Παναγοπούλου, Κατερίνα Παππά, Παναγιώτης Φράγκος και Δημήτρης Μπομποτσιάρης.

Ακολούθησε η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα, ως εξής: Πρόεδρος: Μένιος Κουτρόπουλος, Αντιπρόεδρος: Κατερίνα Παππά, Γραμματέας: Απόστολος Δεληγάκης, Ταμίας: Κωνσταντίνος Καϊάφας, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Ζωιτσούδης, Μέλη: Παναγιώτης Φράγκος, Ηρακλής Λώλης.

Μιλώντας στο “protionline.gr”, ο επανεκλεγείς πρόεδρος Μένιος Κουτρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του: ΄΄Οι γονείς μάς έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» κι αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό, αφού δείχνει να αναγνωρίζει την προσπάθειά μας. Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας. Ευχαριστώ όλους τους γονείς. Συνεχίζουμε δυναμικά για το καλό των σχολείων, για το καλό των παιδιών μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr