background img
banner
banner

Επόμενος σταθμός το Κιάτο για Παναιγιάλειο

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΩΝ

Κανονικά η προπόνηση την Πέμπτη στο Δημοτικό Στάδιο για τον Παναιγιάλειο, που είχε στο ομαδικό πρόγραμμα και τον Τάκη Παπαδόπουλο να μπαίνει κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα και φυσικά να υπολογίζεται για το φιλικό του Σαββάτου (18:00) στο Κιάτο.

Στη σημερινή προπόνηση θα προστεθεί και ο απόντας από την χθεσινή Παπασπηλιόπουλος, με τα προβλήματα να μειώνονται στο ελάχιστο για την Αιγιώτικη ομάδα.

Στα Καλάβρυτα Α.Ε.Κ. – Αιγείρα / Ακράτα

Την άτυπη ρεβάνς μετά το παιχνίδι στο γήπεδο της Ακράτας, θα δώσει τώρα στο γήπεδό της η ομάδα των Καλαβρύτων το Σάββατο με την Αιγείρα / Ακράτα. Στην Β΄ κατηγορία πέρυσι και τα δυο σωματεία, χρειάζεται αρκετός κόπος και ενίσχυση για να συνεχίσουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Α΄ κατηγορία.

Πολλές οι δοκιμές, τα πειράματα και τα σχήματα από τους δυο προπονητές, που ψάχνουν τις καλύτερες λύσεις λίγο πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Θύελλα Αιγίου – Νίκη Προαστείου

Σάββατο (18:00) παίζει και η Θύελλα Αιγίου, υποδεχόμενη στο Δημοτικό Στάδιο τη Νίκη Προαστείου. Πολλές οι αλλαγές προσώπων στην ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, που έχει βάλει μπροστά μια σειρά από λύσεις και μετατροπές, να ισοσταθμίσει την κατάσταση, να διανύσει η ομάδα του ακόμα μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.
Τα άλλα φιλικά

Στα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια των σωματείων της περιοχής μας, στις Καμάρες ο Αχιλλέας θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τέμενης. Η ομάδα της Τέμενης ανακοίνωσε και την απόκτηση του τερματοφύλακα Χάρη Σταμόπουλου από την Δόξα Ελαιώνα. Η Άβυθος 2017 που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Καραΐνδρου, θα παίξει με την Φλόγα Ροδιάς


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr