background img
banner
banner

Ζητούνται δημοτικοί χώροι στάθμευσης | ΦΩΤΟ

Με τη ραγδαία αύξηση των οχημάτων τα τελευταία χρόνια αποτελεί κοινή διαπίστωση πως η κατάσταση στο κέντρο του Αιγίου, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, είναι θλιβερή. Κυκλοφοριακή συμφόρηση, ηχορύπανση, καταπατήσεις πεζοδρομίων και γενικά δημόσιου χώρου, δημιουργούν γενικά μια άσχημη εικόνα για την πόλη.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες που ενώ θα μπορούσαν να έρθουν με λεωφορείο ή να παρκάρουν σε κάποια απόσταση από τον προορισμό τους και να περπατήσουν, δεν το κάνουν.

Υπάρχει μια κακή νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει από όλους μας για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Οι χώροι στάθμευσης, δημοτικοί ή ιδιωτικοί, παρότι έχουν αυξηθεί σημαντικά δεν μπορούν να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα, ωστόσο βοηθούν αρκετά. Φανταστείτε να μην υπήρχαν και αυτοί. Κάνοντας μία βόλτα στην πόλη διαπιστώσαμε όμως ότι οι περισσότεροι από τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Χωρίς ασφαλτόστρωση και με τεράστιες λακούβες – παγίδες που, εκτός των άλλων, δημιουργούν μία πολύ άσχημη εικόνα. Το χειρότερο δημοτικό πάρκινγκ είναι με… διαφορά αυτό επί της οδού Ανδρονοπούλου που όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο. Αντίθετα, σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων, επί της οδού Επισκόπου Τιμοθέου, τα δυο πάρκινγκ που λειτουργούν (φωτό) είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Καθαρά και ασφαλτοστρωμένα και με μεγάλο χώρο εισόδου των οχημάτων.

Πόσο δύσκολο (και δαπανηρό) είναι να έχουν την ίδια εικόνα όλοι οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης μέσα στο Αίγιο;


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr